maanantai 17. marraskuuta 2014

Meidän koti: Makuuhuone!
Muutettiin tähän uuteen asuntoon viime heinäkuussa eli reilu neljä kuukautta sitten. Asunto oli alkuperäisessä kunnossa, ja kuten arvata saattaa vuoden 1987 tapetti&maalivalinnat eivät kaikki olleet kovin silmiä hiveleviä. Nyt kun melkein jokainen huone on siinä kunnossa kuin suunnittelimme, on aika hieman esitellä meidän kotia sinne ruudun toiselle puolelle. Sisustus on vielä aika armottomasti kesken, mutta hiljaa hyvä tulee jottemme tee turhia virheostoksia. Ja toisaalta, olemmekin enemmän sellaisia "toi on ihan kiva tossa" sisustajia emmekä sen enempää suunnittele ja tee pinterest kollaaseja. 

Aloitetaan ensimmäisenä meidän makuuhuoneessa. Asuntomme on siis kaksikerroksinen ja meidän makuuhuoneemme sijaitsee yläkerrassa lastenhuoneen ja kyplyhuoneen kanssa. Meidän makkari oli alusta asti aika kivassa kunnossa, seinät olivat valkoiset ja siistit. Surkeiden sattumusten takia jouduimme kuitenkin hieman uusimaan kipsilevyä seinästä ja samalla laitoimme seinään uuden tapetin. Tapetti valinnan teki meidän talon isäntä ja vaikkei olisi ollut mun ensimmäinen valinta niin olen kyllä tykästynyt siihen. Tapetin laittaminen ei ollut mistään yksinkertaisimmasta päästä ja jos ihan tarkkaan katsoo, raidat eivät ole luotisuorassa. Noh, leikitään että se on vaikka tahallista, jokin uusi desing ;) Meidän makkarista on käynti parvekkeelle, joka ammottaa vielä tyhjyyttään. Tarkoitus olisi kesäksi sinne jotkin pienet pihakalusteet hankkia, vaikken tiedä tuleeko loppujen lopuksi parveketta käytettyä muuten kuin pyykkien kuivaamisessa. Niin joo, ja ovilistat uupuvat vielä mutta tulossa ovat!


Hankintalistalla olisi makkariin uusi lamppu, Melkein jokaisessa huoneessa olivat lamput valmiina kun muutimme, joten eivät ole "meidän omia". Minä haaveilen jostakin blingbling timantti häpäkkeestä makkarin kattoon, mutta parempi puoliskoni ei oikein lämpene ajatukselle. Katsotaan jos ajan kanssa sitten.. ;) Toinen minkä ehdottomasti haluaisin, on uusi matto, tämänhetkinen matto on saatu mun siskolta ja on Ikea laatua, kerää kaiken pölyn ja lian itseensä ja on hyvin vaikea saada puhtaaksi. 


Tykkään meidän makuuhuoneesta mutta miinus tulee vaatekaappien puutteesta. Makuuhuoneessa ei ole ollenkaan vaatekaappia vaan ne ovat hassusti rakennettu seinän toiselle puolelle, yläkerran käytävälle. Toisaalta makkari on nyt jo aika ahdas, joten vaatekaappien kanssa se olisi jo aika minimaalinen. Makuuhuoneen sisustu on musta, valko, punaista ja Elviramaista eli Elviran naamaa löytyy tauluista. Kuvat ovat hieman hämäriä kun ei meinannut luonnonvalo riittää, pahoittelut siitä! Seuraavalla kerralla vuorossa sitten Elviran huone! :) Ja aivan, yhtenä haaveena on myös joku kaunis päivä päästä eroon tuosta ripulinruskeasta muovimatosta ja saada kaunis laminaatti tilalle! SItten kun säästöt hieman kertyvät..
6 kommenttia

 1. Ihanan kodikasta <3!
  Meillä oli ennen tuo samainen matto ja lensi kyllä lopulta roskikseen.. Saatiin joka päivä olla imurilla hinkkaamassa eikä kaikki edes lähtenyt irti :/. Tiedän fiiliksen siis :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 täällä lentää myös jahka löydetään joku kiva tilalle :D raivostuttava matto!1!

   Poista
 2. Jos tahtoo pysyä noissa tuon materiaalin (eli polypropeenisissa) matoissa, niin kannattaa valita semmoinen, joka on heat set -käsitelty, eli lämpökarkaistu, niin ei ole sähköinen eikä kerää siis pölyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, en olekkaan tiennyt tälläisestä asiasta! :)

   Poista
 3. Ompa kiva tapetti!! Ja oon melko varma että tuo matto on sotkasta, omani on sieltä ja on samanlainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) voi hyvin olla, oletin maton nyt vain olevan Ikeasta kun siellä on noita pölynkerääjä mattoja :p :D:D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.