Kaksplus.fi

MENU

tiistai 25. marraskuuta 2014

Surkuhupaisa joulukorttikuvaus.


Nyt kun olen äiti ja minulla on oma perhe, on minulla myös "vastuu" lähetää ihan omat joulukortit sukulaisille ja kumminkaimoille. Blogit ovat pullollaan mitä ihanampia joulukorttikuvia bloggaajien lapsista ja tottakai mun oli kannettava korteni kekoon tässä asiassa. Jälkiviisaana voin taas sanoa että helpommin sanottu kuin tehty...Selkeä visio ja idea päässä, mutta toteutus reippaan taaperon kanssa on ihan jotain muuta kuin helppoa...Tässä muutama otos meidän surkuhupaisasta kuvaussessiosta.

Niinkuin huomaa tonttuhattu oli ihan kamala meidän kirpun mielestä. Mä en voinut muutakuin nauraa (melkein itkeä) tätä touhua taas kerran. Kyllä se vaan niin on että äitinä on aivan turha suunnitella liikaa, lasten ehdoilla mennään. Ensi jouluna Elvira on jo onneksi sen verran vanha että luultavasti jo yhteistyökykyinen (lahjonta&kiritys;) ) mutta silloin on toinen pikkutermiitti repimässä hattua päästään! Kyllähän muutama korttikelpoinen kuva saatiin, mutten viitsi niitä täällä esitellä koska suurin osa kortin saajista lukee blogiani. Olisihan se tylsä nähdä ennakkoon mikä kortti sieltä laatikosta tipahtaa! Jospa nyt vihdoin ja viimein luovuttaisin näiden kotikuvaussessioiden kanssa. Ainakin tämän vuoden osalta...

20 kommenttia :

 1. Eikä miten ihania kuvia, vaikka et ilmeisesti tällaisia kuvia hakenutkaan! :D
  A-murun ensimmäiset tonttukuvat olivat samaa sarjaa. Teetin "pilalle menneistä" kuvista kuitenkin albumiin oman sivun, koska ne oli niin hauskaa katseltavaa! :)

  http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, no juu ei ihan tälläisiä kuvia ollut tarkoitus ottaa :p täytyy myös itse teetättää muutamat kuvat, on nää niin pölöjä :D

   Poista
 2. Voi ihana toinen <3 :D! Mä en edes aio yrittää, ehkä ensivuonna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D <3 juu, odotan innolla myös ensijoulua jos olisi jo vähän helpompi ;)

   Poista
 3. Hihii, ihanat :) Me ulkoistettiin meidän joulukorttien kuvat, päästiin aika paljon helpommalla. Mutta loistavia muistoja nämäkin kuvat :)

  VastaaPoista
 4. een kestä :D Ihana Elvira! Musta nuo ois just hyviä joulukortti kuviksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos! :D juu, iloista joulua vaan meidän perheeltä ;p

   Poista
 5. Oi, mikä teidän neidin naamaa punottaa? :(

  VastaaPoista
 6. Kiva nähdä et muidenkin taaperot inhoaa tonttulakkia :D
  Meillä saatiin muutama lakki kuva, hyvä sellainen niin et toinen kiskaisee lakin päähän ja toinen räpsii urheilumoodilla kuvaa.. Sit toivottiin sormet ristissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa ettei olla ainoita :D haha samalla tavalla meilläkin ne muutamat onnistuneet saatiin :p

   Poista
 7. Hahahhaa :D Ihan huippuja kuvia!! Täällä taisteltu saman asian tiimoilla - mutta epäonnistuneista otoksista huolimatta saatiin kuin saatiinki muutama hyväkin kuva joukkoon. Viime jouluna oli aivan sama tuska - vaikkei toinen vielä edes ymmärtänyt mistään mitään :) Ehkä ens vuonna sit vähemmällä säädöllä - tai niinhän sitä luulis :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä myös onneksi muutama ihan kohtalainen :D hahha, niin sä luulet, odotappa vaan ;)

   Poista
 8. Musta nää ois omalla tavallaan just hyviä varsinkin, jos teettäis sellasia, joissa ois samassa kortissa muutama näistä niin tulis idea esille!

  VastaaPoista
 9. Ei vitsit mua nauratti, tää oli suoraan kun oma eilinen postaus meidän vastaavista kuvauksista ;D ei oo tosiaan helppoa taaperon kanssa ja toivon myös homman menevän vähän vaivattomammin vuoden päästä. :)

  http://matkalla-aitiyteen.blogspot.fi/2014/11/perheriidan-ainekset.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahhaa :D ihanaa ettei olla ainoita ;) meen lukasemaan sun postauksen :)! Ja niin me toivotaan mutta katotaan vaan niin toiveeksi jää :p

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3