maanantai 10. marraskuuta 2014

Viime päivien kuulumisia!

Täällä mä istun makuuhuoneessa sängyn päällä ja vähän väliä ravaan lastenhuone-makkari väliä. Päätettiin yrittää opettaa Elvira takaisin itsenäiseksi nukahtajaksi, joka hän siis on jossakin kohtaa ollut jo. Nukuttaminen on välillä aika pelleilyä ja pitkäkestoista, joten toivotaan että tämän myötä se hieman rauhottuisi. Toivotaan parasta, nyt hädin tuskin ehdin lastenhuoneen ovelle ennenkuin neiti on pystyssä sängyn laitaa vasten.


Viikonloppu meni taas ihan hirmuista vauhtia ohi, ihan kuin juuri olisi ollut perjantai. Viikonloput on ihan parhaita koska silloin meidän perheen isä on kotona ja voimme olla yhdessä koko perhe. Viikonlopun kohokohta oli tottakai isänpäivä, mikäs muukaan. Saimme myös vihdoin ja viimein kauan sitten tilaamamme sohvan! Ihanaa! Vanha olikin jo aikansa elänyt, kolmen koiratalouden läpi kärsinyt nahkasohva. Jonka ehtisin remontin yhteydessä sotkemaan vielä maaliinkin.

Elviran rokko näyttää vihdoin ja viimein parantuneen, tämän päivän aikana viimeisetkin näppylät ovat kadonneet. Niiden jäljiltä tosin jäi aivan rutikuiva iho, joten jälkipuinteja käymme rasvauksen merkeissä vielä läpi. Kaksi viime päivää Elvira on ollut jo sen verran terve että neiti on jaksanut kiukutella mutta tänään on normaali, iloinen ja nauravainen Elvira ollut taas läsnä. Ruokakin maistui vihdoin ja viimein kunnolla! Makkarakastike ja peruna, yksi meidän Elviran lemppareista!


Isänpäivänä Tino sai nukkua tottakai pitkään ja kannoimme Elviran kanssa aamupalan sänkyyn. Lahjaksi meidän isukki sai Haisuli termosmukin sekä lahjakortin jossa tämä äiti lupaa kokata kolmen ruokalajin illallisen. Lounaalle lähdimme mun isäni luo. Pappa sai lahjaksi Elviran maalaaman vesiväri taulun. Arvostan itse omatekemiä lahjoja paljon enemmän kuin kaupan krääsää, persoonallisempi ja henkilökohtaisempi lahja. Sitäpaitsi isänpäivä on taas yksi juhlapäivä jonka avulla kaupat yrittävät tehdä voittoa ja saada myytyä mahdollisimman paljon materiaa ihmisille. Iltapäivällä poikkesimme myös Tinon isän luona, eli Elviran toisessa pappallassa. Sinne on matkaa hieman enemmän, joten isänpäivänä vietimme myös aika tovin autossa. Ja löysin taas kerran itseni abc:n ruuhkasta ostamasta maitoa...Miten vaikea on elää kun kaupat ovat yhden päivän kiinni.. :D

Elvira on siis tervehtynyt viikonlopun aikana ja oma olonikin on jo hieman parempi. Pahoinvointi on vaihtunut aamusta iltaan ja tuntuu että se alkaa pikkuhiljaa hellittämään. Sitäpaitsi onni on suuri tässä asiassa, pahoinvointi iskee yleensä onneksi vasta silloin kun Elvira on jo nukkumassa. Saan rauhassa tehdä kuolemaa sohvalla ja katsoa Netflixiä...Viime raskauden rakkaus, närästys on tosin taas täällä. Viime kerralla se ei tainnut ihan näin aikasin alkaa mutta onneksi kovin pahaksi se ei ole vielä mennyt, eikä toivottavasti menekkään. Lasi maitoa auttaa aivan mainiosti enkä ole vielä joutunut turvautumaan närästyslääkkeisiin. KOP KOP KOPUTAN PUUTA! Viime raskauden loppuvaiheessa nimittäin heräsin tunnin välein yöllä ottamaan huikkaa närästyslääkkeestä..Repäsykivut ovat myös pahentuneet päivien kertyessä, aivastaminen ja yskäiseminen on välillä ihan tuskaa. Aivan kuin joki viiltaisi puukolla kohtua. Toisaalta olen tyytyväinen että edes jotain oireita on, muuten panikoisin ja jännittäisin vielä enemmän.

Hei, lastenhuone taisi vihdoin hiljentyä! Olen tosin muutaman kerran käynyt siellä kääntymässä tämän tekstin aikana. Enivei, nyt taidan mennä iltapalle ja paijaamaan meidän pientä karvavauvaa joka oli tänään hammaslääkärissä ja on ollut hieman naatti nukutusaineen jäljiltä. 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.