perjantai 26. joulukuuta 2014

Ähky.
Täällä ollaan, hengissä ja ihan ähkynä. Näinä muutamana päivänä on koettu jos jonkinmoisia ähkyjä erilaisista asioista...

Jouluähky. Joulu sitä, joulu tätä, joulu tota...Joulu on ihanaa aikaa ja olen nauttinut siitä täysin rinnoin, mutta kun facebook ja blogger täyttyvät joulukirjoituksista ja kuvista niin alkaa riittää. Vietän omaa jouluani oman perheeni kanssa mutten kyllä jaksa lukea siitä joka tuutista. Joulun Grinch palkinto menee mulle? 

Ruokaähky. Kuuluu jouluun vai mitä? Rakastan jouluruokaa mutta joka vuosi ihmettelen miksi aikuinen ihminen ei osaa lopettaa syömistä ennen ähkyä...Niin mikä ruoan säännöstely? Tällä kertaa joulupöydässä jäi syömättä suurin jouluherkkuni, kirjolohen mäti. Tilasinkin sitä Tinolta synnärille sitten juhannuksena. 

Suklaaähky. Sama homma kuin edellisessä, vaikea säännöstellä kun sitä käsien ulottuvilla on. Joulupukki toi meille varmaan 5 konvehti rasiaa sun muita joulusuklaita joten tämä ähky tulee näkymään myös seuraavina päivinä meidän taloudessa. Ainakin mun kohdalla...

Leluähky. Kyllä tuo meidän neitonen on sitten ollut kiltti lapsi, ainakin kun lahjavuorta katsoo! Lahjoja tuli aivan huikea määrä ja toinen toistaan ihanempia sekä hyödellisempiä olivat kaikki. Suurin osa vanhoista leluista lähtee varastoon jotta meidän asunnossa pääsee kävelemään. Hieman pelolla odottelen jo ensijoulua kun näitä kilttejä lapsosia on kaksi. Mikä mahtaa olla lahjavuoren korkeus silloin?

Masuähky. Rakastan mun vauvamahaa ja nautin sen kasvusta. Näinä viime päivinä masu on oikein räjähtänyt ja pullahtanut megamasuna tuohon eteen. Liekö kinkulla jotain asiaa tähän? ;) Olen myös kärsinyt mahakivuista nämä viimepäivät mutten ole ollenkaan huolissani. Jomotuksia ja kolotuksia masunkasvuun liittyen. Muutaman kerran onneksi on liikkeet tuntuneet ja dopplerilla syke löytynyt joten ei tarvite stressata. Vaikkei kivut mitään vakavaa tarkoitakkaan niin eivät ne kivoja kyllä ole!
Meidän joulu meni kaikin puolin siis hyvin ja tässä on kaikki mitä siitä tänne blogin puolelle eksyy. En ole yhtään joulu hypettäjä, joten ei tunnu minulta itseltäni kirjoittaa ja hekuttaa sitä täällä netin syövereissä. Ja eiköhän muista blogeista ihan tarpeeksi joulujuttuja löydy niitä etsiville ;) Ähky mikä ähky.

2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.