lauantai 20. joulukuuta 2014

Hius asiaa ja muutama tuotesuosittelu!

Hiuskriisi ratkaistu, ainakin toistaiseksi! Ratkaisu tulikin ihan itsestään eikä tarvinnut omaa päätä vaivata ollenkaan: Elvira tyhjensi kylpyhuoneen kaappia ja sieltä perukoilta löytyi hiusväripurkki joka oli samaa väriä kuin päässäni jo oli! Nuukana ihmisenä sehän oli pakko käyttää pois ennenkuin ostaisin uutta, joten problem solved! Kiitos kuitenkin kaikille ehdotuksista ja ideoista, oli ihan mahtavia ja ensikerralla mulla onkin sitten pulma että minkä niistä aion toteuttaa!Väri on paljon tummempi mitä viimekerralla tai sitten vain muistan väärin koska väri oli todella paljon haalistunut ja se oli enemmän oranssiin taittava. Väri oli "jotain mahonki" en nyt muista tarkkaan ja pakkaus on roskiksessa. Garnierin mousse väri on kyseessä, tykkään kovasti näistä mousse väreistä koska ne ovat todella helppo levittää. Ja niitä tarvitsen vain yhden purkin kerrallaan, "tavallista" väriainetta menee aina kaksi pakkausta. Kuvat vääristävät jonkin verran ja omasta mielestäni väri on luonnossa vielä hivenen tummempi ja punertavampi. 
Hiuksiin liittyen mun on pakko myös vinkata teille kaksi tuotesuosittelua. Tai toinen on enemmänkin älä osta-juttu kuin suosittelu. Mutta aloitetaan siitä positiivisesta eli suosittelusta. Tämä koskee erityisesti kaikkia pitkähiuksisia ja takkutukkia! Tuote on Natusan Kids hoitoainesuihke! Lapsille tarkoitettu mutta toimii aikuisen hiuksiin paremmin kuin hyvin. Takut on helpompi harjata auki eivätkä hiukset mene uudestaan niin helposti takkuun! Plus että tuoksu on aivan ihana. Mulle tämä kyseinen aine on todellakin pelastus, huonokuntoinen tukka menee takkuun todella helposti näin talvisin kun niskavillat hinkkaavat takinkaulusta. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!


Sitten siihen en suosittele osioon. Kyseessä on shampoo. Ostin jonkin aikaa sitten kaupasta Franck Provost merkkisen shampoon&hoitoaineen. Litrahinta on halvempi mitä markettishampoissa vaikka kyseessä onkin "kampaamotuote.". Pesen hiukseni joka toinen päivä, mutta reilu kuukausi sitten huomasin hiusteni rasvoittuvan herkemmin ja pesun tarpeen olevan päivittäistä. Pistin raskauden ja muttuneen hormonitoiminnan piikkiin. Koska kyseiset purkit ovat todella isoja, kyllästyin hajuun ja ajattelin ostaa Garnierin shampoota välissä ja sen jälkeen jatkaa taas Provostin tuotteilla. Huomasin kuitenkin Garnierin käytön jälkeen että pesuntarve ei ollutkaan enää päivittäinen. Kokeilin muutaman viikon vuorotellen Garnieria sekä tätä Provostia ja huomasin että Franck Prosovostin tuote oli syy rasvoittumisee: se ei putsannut hiuksia kunnolla ja jo seuraavana päivänä ne näyttivät likaisilta! En siis suosittele kyseistä tuotetta! Toki nämäkin ovat ihmiskohtaisia, toisille sopii ja toisille ei! Mun osilta kuitenkin nämä tuotteet jäävät kaupan hyllyle ja pitäydyn niissä turvallisissa markettishampoissa ja nautin puhtaasta tukasta. 

10 kommenttia

 1. Tuo hiusväri sopii sinulle tosi hyvin :) Nuo mousset on kyllä hyviä, kun ne on niin helppo levittää. Itse käytän aina niitä jos värjään kotona, mutta nyt olen pyrkinyt käymään kampaajalla taas värjäyttämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) mä olen myös yrittänyt pyrkiä kampaajalle mutta pihi mikä pihi... :p

   Poista
 2. mul on ollu tota shampoot ja täl hetkel sitä hoitoainet, en oo itel huomannu mitää eroo! toisaalt mul on kyl muutenki aina oivariinipurkki pääs ku laiska pesijä.. XD mut tosiaan jokasen hius on erilainen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä jos sä et ole joutunut pettymään! :p niinpä, jokainen tukka on eri asia :)

   Poista
 3. Mulla on toi sama shampoo kans menny puolivälissä pulloa pois, kun oli ihan huonoa!

  VastaaPoista
 4. On muuten jännä, miten 'laadukkaat' tuotteet eivät olekaan niitä parhaimpia. Kokeilin tresemmen shampoota ja hoitoainetta ja sama homma, rasvottuu sekä menee todella sähköiseksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mäkin ihmettelin, kovin on hehkutettu "kampaamotuotteena" ja odotukset oli korkealla mutta tulos aivan jotain muuta! enpä taida edes siis lähteä tuota tresemmen shampoota kokeilemaan! :)

   Poista
 5. Tosi hyvä väri! Mä en oo värjänny hiuksia vuoteen........ Ja sen huomaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) mun oli tän sun kommentin jälkeen heti pakko mennä kattoo instasta sun tukkaa ja hei se on ihan tosi kivan näkönen! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.