perjantai 12. joulukuuta 2014

Hiuskriisi!

Nyt kun raskausviikoissa on ohitettu tuo "keskenmeno raja" eli kaksitoista viikkoa on täynnä, on aika tarttua hiusväripurkkiin. Vaikkei hiusten värjääminen ole sen parempi/huonompi juttu riippuen raskausviikoista, halusin odottaa tänne turvallisille viikoille ennen värjäysoperaatiota. Oikeastaan yksi suurimmista syistä oli huonovointisuus, oksennus kurkussa ei paljon tehnyt mieli haistella vahvoja väriaineita. Nyt kun omalupa on vihdoin annettu iski mulle kamala tukkakriisi! En osaa päättää mitä väriä päähäni laittaisin. 

Teiniminä vuonna 2009?  Olen näiden seitsemän värjäysvuoden aikana kokeillut todella monia eri sävyjä ja musta on ainut joka on pysynyt melkein vuoden verran päässä. Punainen olisi ihan mun unelma ja joskus olen punapää ollutkin. Ainoa ongelma tässä on että hiusvärit pysyvät todella huonosti mun hiuksissa ja punainen väri lähtee haalistumaan kaikkein nopeiten. On tietenkin olemassa kaikki väriä ylläpitävät maskit ja hoidot, mutta liian työlästä ja kallista tälläiselle pihille laiskamadolle. Tämä viiminen kuvaa parhaiten tämän hetken väriä. Väri on hieman haalistunut jo kuukausien aikana ja oli alunperin hieman tummempi. Mä en tosiaan osaa kyllä päättää mitä väriä lähtisin päähäni tunkemaan. Saahan sitä toki vaihdeltua mutta nyt raskausaikana yritän mahdollisimman harvoin läträtä väriaineen kanssa, ihan varmuuden vuoksi. Mustaa väriä on todella kova ikävä, mutta pelkään että kyllästynyn siihen heti ja seuraavaksi olen jo taas vaalentamassa. Vaikeaa! Annetaan nyt siis ainakin hetken vielä juurikasvun kasvaa ennen päätöksen tekoa.

Mitä mieltä te olette? Mikä väri on paras?


19 kommenttia

 1. Toi tummin väri sopii musta parhaiten sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mielipiteestä ! :) mulla on tosi kova ikävä tummaa muttamutta... :D

   Poista
 2. Kahden jälkimmäisen kuvan perusteella joko tumma tai punertavan ruskea. Molemmat sopivat sinulle, punertavat, lämpöiset karamellisävyt korostavat silmiesi väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mielipiteestä! :) tykkään kyllä itsekkin kovasti noista lämpimistä sävyistä mun vihreiden silmien takia :)

   Poista
 3. Pidä tumma ja laita lisäksi paljon vaaleaa raitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on ollu suunnitelmissa jo jonkun aikaa ja ehdottomasti nytkin vahvoilla! :)

   Poista
 4. Itse olen sitä mieltä, että vaalentamaan en lähtisi, ihan vain sen takia, että värinpoistoa joutuu käyttämään monta kertaa ennen kuin lopputulos on miellyttävä. Punaisessa on vähän samantapainen juttu, eli jos haluaa todella kirkkaan punaisen, joutuu aluksi hiuksia vaalentamaan. Ja tietysti, kyllä punainen tarttuu tummempaankin tukkaan, mutta lopputulos on sitten aina tummempi. Ja kuten myös sanoit, joutuu punaista väriä ylläpitämään erilaisten hiusnaamioiden yms. avulla.
  Itse päätyisin varmaan ruskeaan :D Tämä on kuitenkin hieman puolueellista sanoa, koska itse olen suurimman osan elämästäni ollut ruskeaverikkö. No, mutta toivottavasti löydät miellyttävän värin, oli se sitten vaalea, punainen, musta tai ruskea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ruskea on kyllä hyvä vaihtoehto, varsinkin kun sävyjen kirjo on niin laaja! :) tuo on ihan totta että sekä vaalea että kirkkaan punainen vaatisi kunnon vaalennus operaation jota en kyllä viitsi lähteä toteuttamaan tässä siunatussa tilassa :) toivotaa nettä löydän jonkun kivan! :)

   Poista
 5. Miten olis joku suklaanruskea? :) Sitten jos se ei tunnukaan ihan sun jutulta niin siitä on helppo lähteä vaikka raidoittamalla vaalentamaan tai sit päälle voi vetästä sen mustan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, kiitos mielipiteestä ja vinkistä! :) suklaanruskea olisi kyllä kiva, ruskea ja samalla hieman lämmin! :)

   Poista
 6. Suklaanruskeaa olisin itsekin ehdottanut vaaleilla raidoilla. :)

  VastaaPoista
 7. Mitä jos värjäisit vain latvat, liukuvärjäyksellä? Nyt kun hiuksesi taittaa pikkasen punaseen/kupariin nii hyvin sopisi joko että vedät juuresta tummaksi tai latvoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva ja erilainen ehdotus, kiitos siitä! :) pistän ehdottomasti harkintaa! :)

   Poista
 8. Tumma sopii sulle! :-) mä rakastan kans itelläni punasta mut haalistu tosi nopeesti ja nyt ku yritin vaalentaa ni ei siitä punasesta pääse ikinä eroon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) niinpä, punanen on kyllä vaikee vaikkakin ihana väri! :) ja tiedän tunteen, vaalensin tai siis yritin vaalentaa joskus punasesta blondia :/

   Poista
 9. Semmoinen ombre olis mun ehdotus! Eli vaaleampaa ruskeaa latvaan ja semmoista mustahkoa tyveen.

  VastaaPoista
 10. Mulle tuli semmonen mieleen, että nyt kun tosiaan olet siunatussa tilassa niin laita joku väri mikä on suht lähellä sun omaa väriä, niin ei haittaa niin paljoa jos tulee juurikasvu ja jos juurikasvu siltikin häiritsee niin jotain raitaa vaan päälle niin taas näyttää erilaiselta. Ei näytä silloin niin typerältä, kun tosiaan ei viitsi niin useesti värjätä. Ja raskauden jälkeen sitten joku repäsy niinku esim just ombre! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.