tiistai 16. joulukuuta 2014

Voihan lenssu.Terkkuja räkälandiasta, me sairastetaan täällä koko perhe! Elvira aloitti lauantaina vuotavalla nokalla josta se sitten päivän aikana tarttui myös muhun ja Tinoon. En tiedä mahtoiko tartunta tulla perjantaina kun olimme perhepäivähoitajalla taas tutustumassa, siellä kaikkien lasten nenät vuosivat kuin putoukset. Parasta kai totutella tähän, tälläistähän yleensä se hoidon aloittaminen sitten on. Ensimmäiset kuukaudet sairastetaan enemmän tai vähemmän. Käy kyllä kateeksi tuota pientä ilopilleriä, me ollaan Tinon kanssa ihan kuolleita ja toinen jaksaa painaa ihan kun ei kipeä olisikaan. No Elviran hyvinvointi tässä kyllä tärkeintä on joten ei saa valittaa, nautitaan kun edes joku meidän perheestä on elävien kirjoissa! Ennenvanhaan (ennen raskautta siis) olen hoitanut flunssani särkylääkkeillä ja nenäsumutteilla. Kaikken paras pelastus tukkoiseen nenään on aina ollut Otrivin. Koska raskausaikana kaikki on kiellettyä, on tämä pelastajajakin pannassa tällä hetkellä. Tai oikeastaan käytöstä tulee keskutella lääärin kanssa jos on raskaana...Elviran aikana käytin muutaman kerran Otrivinia ja niin aion käyttää nytkin. Kerran päivässä, ennen nukkumaanmenoa. En vain osaa nukkua tukkoisella nenällä koska en osaa hengittää suun kautta nukkuessani. Ostimme eilen apteekista Otrivinia joka on tarkoitettu 1-11 vuotiaille lapsille eli ostimme Elviralle. Elviran nokka vuotaa ilman tukkoisuutta joten äiti varasti lapsensa lääkkeen ja olen suihkutellut lasten Otrivinia aina iltaisin (koska siinä on puolet  vähemmän vaikuttavaa ainetta mitä aikuisten versiossa). Päivisin mulla apuna on suolavesisuihke mutta se nyt on ihan yhtä tyhjän kanssa. Jos positiivisella mielellä ollaan liikkeellä niin onneksi sairastamme nyt emmekä ensiviikolla! Jos kerran vuodessa saa jouluruokaa niin siitä pitää maistaa jotakin, tällä hetkellä kaikki maistuu vähän pahville. Hajuaisti on myös gone, joten vaipanvaihto on mitä mieluisinta puuhaa! Myös viemärin hajulukot ovat to do- listalla ainan flunssan iskiessä, onhan tästä siis jotain hyötyäkin!

Nyt mä painun tulikuumaan suihkuun ja vällyjen väliin parantelemaan lenssua, toivotaan että pian hellittää koko perheeltä! Huomenna jos energiaa riittää ajattelin kirjoittaa muutaman sanan meidän joulupolitiikasta ja perinteistä, kuten olette huomanneet täällä ei oikein joulujuttuja ole näkynyt vaikka muut blogit hukkuvat toivelistoihin ja joulukalentereihin! Sen suurempaa hehkutusta ei siis ole luvassa vaan hieman pohdintaa joulun tarkoituksesta ja kuvia meidän 15 euron upeasta (hitusen säälittävästä) tekokuusesta!

Ihanaa viikkoa kaikille ja pysykää te muut terveinä! 


3 kommenttia

  1. Tuli mieleen, että miten teillä pottatreenien kanssa, oletteko jo aloittaneet? Mietin kun itsellä saman ikäinen lapsi.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.