sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Helpotusta kiireiseen ruoanlaittoon!Joskus on päiviä kun ruoanlaitto ei kiinnosta tai siihen ei kykene. Väsyttää tai syliä kaipaava taapero huutaa kurkku suorana jalkojen juuressa. Niin tai näin, tälläisinä päivinä yritän aina mennä sieltä missä aita on matalin. (Jos kartat eineksiä tai puolieineksiä niin kannattaa lopettaa lukeminen tähän...)

Kauppojen hyllyt on täynnä valmisruokia joita meidän perheessä käytetään aika vähän mutta laiskempina päivinä niihin turvaudutaan myös meillä. Ja välillä ei vain ole parempaa ruokaa kuin nakit, ranskalaiset ja perunasalaatti! Elvira kuitenkin syö suurimmaksi osaksi samaa sapuskaa kuin me ja nakkimakkara&kalapuikko ruokia lukuunottamatta Elvira ei oikeastaan eineksiä saa. Paitsi tätä yhtä, helppoa ja maukasta tuotetta lukuunottamatta. 

Nimittäin pussimuusi. Ja nimenomaan Lidlin pussimuusi. Mummonmuusin maku on monen mielestä kamala (mä kyllä rakastan sitä) mutta Lidlin pussimuusi ei maistu yhtään mummonmuusilta. Meidän perheessä laiskoina päivinä käytetään pussimuusia, silloin kun ei perunoiden kuoriminen ja aikaa vievä muusin tekeminen kiinnosta. Suolaa tässä valmiissa perunamuusissa ei ole juuri nimeksikään, joten ei ole se kaikken epäterveellisin puolieines. Maku on ihan ok, ei voita "oikeeta" muusia mutta kastikkeen kanssa pelastaa kiireisimmän ja laiskimman kokkaajan arjen! Joskus saa hieman fuskata ruoanlaitossa ja käyttää säästetyn ajan vaikka lastenkanssa touhuamiseen. Tai yhteiset päikkärit on myös aika kova sana aina välillä!


4 kommenttia

 1. Toi on ihan parasta! Myös niitten eines lasakne on taivaallista :D pitääki mennä Lidliin huomenna......

  VastaaPoista
 2. Mä olen kuullut paljon hyvää tuosta muusista. Kyllä äiti saa joskus helpottaa arkea valmisruoilla ja jos joku terveysintoilijamamma vetää tästä hernepussillisen herneitä nenään niin sitten vetää. :) Itsekin olen harrastanut vastaavaa, mutta mummo versiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tykkään myös mummonmuusista ihan hirveästi mutta tuo parempi puolisko ei voi sietää sitä :p jep, terveysintoilat voi vetää hemapat nenään jos siltä tuntuu :p

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.