tiistai 27. tammikuuta 2015

Kultakutreja ja kuumetta!Terveisiä täältä raskaan arjen keskeltä! No heh, ei kuitenkaan. Meidän arki on lähtenyt pyörimään ihan älyttömän kivasti ja jaksaminen on mitä parhainta! Toki työpäivän jälkeen olen väsynyt, mutta en niin kuolemanväsynyt mitä pelkäsin. Ja mikä parasta, iltasin ei todellakaan ole vaikeuksia saada unenpäästä kiinni! Uusien silmälasien myötä päänsärky on vihdoin ja viimein poissa ja raskausvaivoista ei ole tietoakaan. Toisin sanoen elämä hymyilee ja arki maistuu! Minulle, Elviralla ei sitten niin kivaa olekkaan ollut.

Meidän pienen kultakutrin hiukset kasvavat kuin rikkaruoho. Ainakin etutukka. Pihinä ja "ei se niin tarkkaa" ihmisenä en todellakaan lähde kiikuttamaan pientä taaperoani kampaajalle kun hiuksista se pari milliä pitäisi naksaista pois (tosin olisin halukas näkemään operaation nimeltä: leikkaa enoleikinäpaikallaan-taaperon tukka) joten tartuin itse saksiin. Taas kerran...Elviran etuhiusten leikkaaminen on näkemisen arvoinen operaatio. Neiti "älä koske mun kasvoihin saatika hiuksiin" ei pysy hetkeäkään paikallaan jos kylmät sakset koskevat otsan ihoa. Ei onnistu hämääminen, lahjominen eikä pelleily taikka päälläseisonta. Ainoa vaihtoehto on nostaa etuhiukset pystyyn ja leikata vähän sieltä sun täältä sokkona ja lopputulosta pelkäämättä. Arvata siis saattaa että lopputulos on hyvin kaukana ammattilaisen jäljestä. Tasaisuudesta puhumattakaan...Elviran isän ensimmäinen kommentti neidin uudesta tukasta kertoi paljon: Hänhän näyttää ihan maatuskalta! (huutonauruhymiö) Onneksi Elvira ei vielä pariin vuoteen ole siinä isässä että välittäisi.Vaikka mun työura on taas lähteny hienosti käyntiin niin heti huomenna se tyssää hetkellisesti. Nimittäin Elviralla nousi nyt illalla kuume ja jäämme kotiin sairastelemaan. Toivon mukaan kuume johtuu hampaista eikä flunssasta. Olisi nopeammin ja helpommin selätettävissä. Kurjaa kun toinen on kipeänä (ja vihainen...) Nyt Elvira kuitenkin tuhisee jo tyytyväisenä untenmailla kun sai ruiskullisen herkkuPanadolia naamariin. Toivotaan että huomenna on jo parempi ja terveempi päivä!
4 kommenttia

 1. Pikaista paranemista! Ja hyviltähän nuo hiuksen näyttävät! :)

  VastaaPoista
 2. Kivahan tuosta etutukasta tuli! Kuten sanoitkin - ei se oo niin justiinsa, etenkin kun asiakas ei ole sekuntiakaan paikallaan :D Täällä asustelee peikkotyttö myöskin :) Täytyis ottaa itekin sakset esiin ja pistää esitys pystyyn :D Viime kerta oli melkosta showta, ja loppujen lopuks leikkasin etuhiukset samalla tyylillä kuin sinä. Ehkä suosiolla teen saman nyt jo heti alkuun! :) Paranemisia sinne Elviralle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) onneksi nämä eivät vielä osaa valittaa huonosta hiuspäivästä ;) Ja kiitos, onneksi neiti on jo parempi<3 tsemppiä hiustenleikkuu haasteeseen ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.