maanantai 16. helmikuuta 2015

Viime päivien kuulumisia ja arvonnan voittaja!

Nyt pitkästä aikaa taas vuorossa ihan puhdas kuulumispostaus meidän viimepäivistä. Vaikka koen itse välillä aika vaikeana kirjoittaa ihan pelkästään meidän kuulumisia niin nämä on kuitenkin niitä kirjoituksia joita tykkään itse muiden blogeista lukea. Ja alunperin blogin perustin juuri sitä varten että meidän elämän arkea saa johonkin ylös joten täytyy ehkä vähän useamminkin jopa kirjoittaa näitä lätinätätinä postauksia. 
Viikonloppu meni ihan älytöntä vauhtia taas ohi. Meidän viikonloppuihin ei nykyään tai oikeastaan vieläkään kuulu mitään sen erikoisempaa. Kauppareissuja, kyläreissuja, siivouspäiviä sekä ihan vain tavallista arkea. Nyt työuran alun jälkeen olen alkanut taas arvostaa aivan eri tavalla viikonloppuja, on aivan ihanaa kun saamme koko perhe olla yhdessä. Arkena tuppautuu muutenkin kerääntymään kotiaskareita todo-listalle kun väsymys vie työpäivän jälkeen voiton. Viikonloppuisin siis imuri ja moppi heiluu tässä taloudessa! Ystävänpäivää (sekä meidän perheen isukin nimipäivää) emme viettäneet mitenkään erikoisella tavalla, kävimme mummilassa syömässä. Sunnuntaina lounastimme pappalassa ja iltapäivästä lähdimme vielä viettämään kaunista pakkaspäivää mammalaan. Isovanhempi viikonloppu meillä siis takana!

Eilen poksui raskausviikoissa taas täydet viikot, 22+0! Vaivat ovat lisääntyneet pikkuhiljaa, tällä hetkellä hoosiannaa huutaa sekä selkä että lonkat. Perjantaina työpäivän jälkeen kävin lastentarvikeliikkeessä hakemassa itselleni tukivyön, mutta kirjottelen siitä sitten enemmän kun kokemusta karttuu. Tukivyökokemuksen ohella täällä karttuu tällä hetkellä tiuhaan tahtiin myös raskauskilot! Ei olisi pitänyt hehkuttaa painotonta alkuraskautta nimittäin viimeiset 3 viikkoa ollaan menty kilo per viikko tahtia. Ihan samalla tavalla etenee siis tämä raskaus kuin edellinenkin. Jos tätä tahtia jatkuu loppuunasti niin Elviran odotusajan 15 kiloa menee rikki niin että räjähtää. Hui kauhistus...Turvotus on välillä aikamoista ja kihlasormus saa sano pian hyvästit nimettomälle ja siirtyä kaulaketjuun. Vielä hyvänsään aikana kun sen saa suosiolla irti sormesta...Muuten mun jaksaminen on ollut ihan mahtavaa, alkuraskauden väsymys ei ole tehnyt paluuta ja huonovointisuutta ei ole ollenkaan jos vaan muistaa syödä tarpeeksi usein! Keskiviikkona olisi edessä pitkästä aikaa taas neuvolakäynti, siellä taidetaan nyt sitten ensimmäistä kertaa mitata sf-mitta, eli kohdunpohjankorkeus! 

Tänään lähdimme mun työpäivän jälkeen Myllyn kauppakeskukseen hakemaan Elviralle uusia vaatteita. Tämänhetkiset bodyt ovat pikkuhiljaa käymässä pieneksi ja päätimme että ne jäävät viimeiseksi, nyt on aika siirtyä paita-housu yhdistelmään vauvavaatteiden sijaan. Ostimme henkkamaukasta kolme trikoopaitaa ja tiedättekö tuli aika haikea tunne, meidän vauvalle ostetaan tästä lähin vaatteet isojen tyttöjen puolelta! Nyyhkis, kyllä nämä kaalimaankakarat kasvavat kuin rikkaruoho. Onneksi kohta saadaan uusi minibodyjen ja potkuhousujen käyttäjä tähän taloon! Nuo henkkamaukan trikoovaatteet ovat suosikkeja meidän perheessä, niin mukavia ja joustavia päällä! Eikä ole hinnalla pilattu joten ei harmita jos tussia tai mustikkaa löytyy kauluksesta tai polvet kuluvat puhki. Suosittelen!
Nyt vihdoin siihen asiaan minkä takia tätä postausta lähdin kirjoittamaan eli äitiyslegginsien voittajaan! Suoritin arvonnan Random.org osoitteesta löytyvän arpakoneen avulla ja voittajaksi suoritui kommentoija numero 51 eli 

Mustat :D hannamariamakkonen@gmail.com

Onnea voittajalle, olen sinuun yhteydessä sähköpostitse! :)

Kiitos kaikille osallistujille ja ihanaa alkanutta viikkoa! <3

6 kommenttia

 1. Onnea voittajalle ja onnea Elle pikkutytöstä Isoksi tytöksi :)

  VastaaPoista
 2. Ihana masu <3

  Meillä keskimmäisellä on just tuollainen sydänpaita. Tykkään kanssa noista just sen takia koska eivät ole kovin hinnakkaita ja kuitenkin kestävät yleisesti ottaen ihan mukavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 no niinpä, meillä ei ainakaan ole housut mennyt miksikään vaikka kontattu on monta kilometriä :p

   Poista
 3. Voi kuinka raskaus sopiikaan sinulle! Hehkut! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.