sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Datenight & parit ristiäiset!

Blogi on viettänytkin koko viikonlopun hiljaiseloa. Tai siis kokonaisen yhden päivän jos ihan tarkkoja ollaan...Tänä viikonloppuna meillä oli hieman spessua ohjelmaa jota ei ihan tavallisesti joka viikonloppu olekkaan, nimittäin treffi-ilta! Oltiin lauantaina Tinon kanssa pitkästä aikaa kahden liikkeellä ja kyllä oli kummallista. Viimeksi ollaan taidettu kahdenkeskeistä aikaa viettää marraskuussa pikkujoulujen merkeissä joten kyllä siitä taas oli tovi jos toinenkin vierähtänyt. Meillä olisi mahdollisuus kahdenkeskeisiin hetkiin vaikka kuinka usein koska lähipiirimme ihan pursuaa lastenhoitajia mutta me ollaan kyllä tosi huonoja viemään Elvira muiden hoidettavaksi muutakuin "pakon" edessä. Varsinkin nyt kun arki menee hoidossa ja tuntuu että perheaikaa jää ihan minimaalisen vähän jäljelle.

 Lauantaina kuitenkin veimme Elviran mummilaan ja suuntasimme Turun keskustaan. Ensin kävimme syömässä Pancho Villa nimisessä ravintolassa. Ihanan pieni ja kodikas ravintola josta saa ihan superherkullista ruokaa, suosittelen kyllä lämpimästi jos Turussa päin ruokailee! Ruokailu meinasi mennä hotkimiseksi koska olimme menossa elokuviin ja näytösaika senkuin läheni. Tino oli varannut meille liput Luokkakokous elokuvaan ja sen osilta odotukset oli aika korkealla. Harmi, sillä pudotus oli aikamoinen..Tykkään sekä Sami Hedbergistä että Jaajo Linnonmaasta mutta Tinon sanoja lainaten ei heistä kummastaan näyttelijäksi ole. Leffa oli muutenkin vedetty hieman överiksi roisien juttujen kannalta eikä oikein iskenyt meikäläiseen. Roisia huumoria en kaihda mutta kieltämättä puolessa välissä elokuvaa alkoi jo mennä maku kun ei elokuvassa mitään muuta hauskaa ollutkaan. Odotin ehkä enemmän "normaalia" huumoria kuin pippeli ja peppu juttuja. Olihan leffa ihan katsottava mutta parempiakin on nähty! 
Tänään olemme vierailleen kahden ihanan prinsessan ristiäisissä. Aikataulu oli aika tiukka ja toisessa paikkaa emme osallistuneet ollenkaan kaffetilaisuuteen vaan pelkkään kasteeseen mutta oli ihanaa ehtiä piipahtamaan edes molemmissa! Ja saatiin kyllä sitten syödä itsemme ähkyiksi jälkimmäisessä paikassa, raskauskilot taas kiittää! Ristiäisissä pohdin ja hieman jopa jo stressasin meidän tulevia kastejuhlia. Ei muuten mutta se nimiasia kyllä tuottaa päänvaivaa meidän perheessä varmasti vielä pitkään. Toisaalta eihän tässä mikään kiire vielä olekkaan, Elvirankin nimi lyötiin lukkoon vasta sitten kun paperi piti palauttaa papille. Ja Elviranhan nimi oli alunperin sairaalanimenä jonka ei pitänyt hänelle jäädä :D Mitenköhän mahtaa tämän kakkosen kanssa käydä.

Elviralle iski nyt illalla rankan päivän jälkeen kamala iltakiukku ja lastenhuone ei meinaa millään hiljentyä..Ehkä se on vaan pakko antaa periksi ja mennä silittämään raukka uneen vaikkei tätä ole tarvinnut tehdä varmaan kolmeen kuukauteen. Toivotaan että yö on parempi mitä tämä ilta antaa ymmärtää! 
Ihanaa ja rauhallista sunnuntai iltaa kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.