maanantai 30. maaliskuuta 2015

Little diva is in da house!Nainen se on pienikin nainen toteaa Tino usein kun Elviran mielialat vaihtelee ja raivo kiihtyy nollasta sataan alle viiteen sekuntiin (vaikka eihän me naiset tälläsiä olla!?). Nyt naisellisten raivokohtausten ja mielialavaihteluiden seuraksi on astunut pieni diivamaisuus, yliherkkyys ja neitimäinen käytös. Mahtavaa huomata Elviran kasvussa taas uusia, upeita tuulia: ensin tuhisevasta ja kakkaavasta vauvasta kehittyi pikkuhiljaa ihan oikea ihminen ja nyt tuosta ihmisestä on vielä tulossa  tupla äksä kromosomiensa määrittelemä nainen. Kunnon diiva.

Diivamaiset piirteet hiipivät Elviralle pikkuhiljaa. Koko diivailu alkoi ehkäpä noin pari viikkoa sitten kun neiti oli nuhassa. Jos little diva vahingossa pyyhkäisi valuvaa nenää kädellään, alkoi todella teatraalinen huutovuodatus likaisesta kädestä. Niin kauan että hovinarrit isä ja äiti siihen reagoivat ja pyyhkäisivät paperilla käden puhtaaksi. Sama asia ruokaillessa: eilen söimme iltapalaksi jäisiä mustikoita Elviran kanssa ja hän meinasi saada härslaakin kun ei mustikan väri lähtenyt sormista niitä pyyhkäisemällä.

Eräänä päivänä arvon prinsessan kuoritussa banaanissa oli leivänmurunen. Sitä ei voinut syödä ja piti taas kerran huutodiivailla niin kauan että palvelijat korjasivat tilanteen. Äitin huulirasvaa on kiva laittaa suurieleisesti naamariin ja pyytä käsirasvaa aina kun purkki on näkyvissä (tosin pikkudiivan rasvaukset menevät aika usein suoraan suuhun...). Myös komennot EI, LISÄÄ ja TÄTÄ tulevat mahtavalla sormenheilautuksella säestettynä kun Elvira kertoo meille mitä tahtoo tai ei tahdo.

Pikkudiivan arkeen kuuluvat valitettavasti kyllä myös pettymykset. Voi sitä huudon ja krokotiilinkyyneleiden määrää kun tahto ei mene periksi eivätkä palvelijat tottele. Edellispäivänä Elvira ei saanut keksiä aamupalaksi ja se oopperakonsertti oli jotain korvia huumaavaa. Ensin neiti huusi keittiössä yksinään, mutta kun huomasi ettei kukaan reagoinut oli hänen käveltävä sohvan viereen äidin ja isän naaman eteen huutamaan kurjuuttaan. Eikä valitettavasti auttanut sekään! :D

Katsotaan miten käy jos diiva vaihe jatkuu kesäkuuhun saakka, mahtaa olla roima pudotus valtaistuimelta kun taloon syntyy toinenkin pikkudiiva joka vie osan huomiosta ;)


3 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.