maanantai 27. huhtikuuta 2015

Luottotuotteet hiustenhoidossa!Mä olen aina ollut nainen joka ei kosmetiikkaan turhia tuhlaile. En ymmärrä satoja tai edes kymppejä maksavia hoitotuotteita, naamarasvoja tai huulipunia. Mitä edullisempi, sen parempi on mun motto. Toki on asioita joissa yksinkertaisesti laatu maksaa, mutta itselleni tärkeä kriteeri kalliin tuotteen kohdalla on myös riittävyys. Jos maksan tuotteesta paljon, haluan sen myös riittävän kauan.


Varsinkin hiustenhoito on asia jonka olen laiminlyönyt pihiyteni takia oikeastaan koko ikäni. Viimeisestä kampaajareissusta on aikaa 5 vuotta (onneksi ensi viikolla tämäkin asia muuttuu!) ja hiustenhoitotuotteeni ovat shampoo&hoitoaine luokkaa. Tosin viime kerralla satsasin kaupan hyllyllä hiuslakkaan melkein kympin verran vanhan kolmen euron sijaan ja pakko kyllä myöntää että olisi kannattanut satsata jo aikaisemmin. Aika hiukean suuri ero vanhalla ja uudella hiuslakalla! Mennäänpäs nyt jo kuitenkin asiaan eli tämän postauksen pointtiin. Ajattelin esitellä teille kaksi tai oikeastaan kolme luottotuottetani tässä huikeassa hiustenhoitoretriitissäni. Vaikka purkkeja ja purtiloita on kerääntynyt kaappeihin niin nämä kolme tuotetta ovat ne joita käytän säännöllisesti. Hiuslakkaa ja lämpösuojasuihketta lukuunottamatta.Ensimmäinen on mikäs muukaan kuin kookosöljy. Mä olen ennenkin täällä blogin puolella hehkuttanut tätä monitoimitavaraa ja voin kertoa että tämä tuskin jää viimeiseksi kerraksi. On se vaan mahtituote! Hiuksiin kookosöljyä käytän noin kerran kuukaudessa. Öljyä niin paljon päähän että hiukset ovat märät, anna vaikuttaa tunti, pese hiukset shampoolla x 2 ja hiuksista tulee pehmeät sekä helposti harjattavat! Toimii mitä parhaimmin tälläiseen kuivaan ja kaksihaaraiseen valtakuntaan. Ja käsittely tosiaan tarvitsee toistaa vain noin kerran kuussa!Toinen luottotuotteeni on Natusan Kids hoitoainesuihke hiuksille. Kyllä, juuri se lasten versio. Hiukseni ovat huonossa kunnossa ja takkuuntuvat helposti joten tuote on kuin pelastus! Ja mikä parasta, vähentää ihan älyttömän hyvin hiusten sähköisyyttä! Mun aralle päänahalle pelastus kun hajaaminen on paljon helpompaa tämän avulla.Viimeinen muttei todellakaan vähäisin on kauan hehkutettu harja, Tangle Teezer. Kun tätä harjaa kerran kokeilee, ei ole paluuta entsieen. Olin aluksi todella skeptinen ja ajattelin harja kuin harja, mutta kerran kokeiltuani en ole tavallista harjaa halunnut käyttää. Tämäkin tuote on kuin unelma mun takkuiselle ja paksulle tukalle. Ja samaa harjaa käyttää meidän perheen taapero koska harja on niin hellävarainen! 

Nämä luottotuotteeni ovat edullisia, riittoisia ja sopii koko perheelle! Mitkä ovat teidän luottotuotteita joita kannattaisi ehdottomasti kokeilla?

6 kommenttia

 1. Kiva postaus, mulla kans Tangle Teezer kuuluu ehdottomiin suosikkeihin hiustenhoidossa! :D

  VastaaPoista
 2. Tangle Teezer on mullakin ihan ykkönen. Aluksi ajattelin, että ei kai tuossa yhdessä hiusharjassa nyt mitään ihmeellistä ole, mutta kyllä siinä vaan on. Nykyään en suostu enää muihin hiusharjoihin koskemaankaan. :)

  VastaaPoista
 3. Just viime kauppareissulla pyörittelin tota Natusan kidsiä käsissä, mutta jätin vielä hyllylle. Ehkä täytyy napata se ens kerralla matkaan ;) Oon aikasemmin käyttänyt sitä XZ:n Niiskuneidin selvityssuihketta, eli lasten tuotteet on kovassa huudossa täälläkin :D Jos joskus kyllästyt tohon Natusaniin, niin kannattaa kokeilla tota Niiskuneitiä, se on tosi hyvä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy ehdottomasti kokeilla tuotakin, varsinkin kun perheessä asuu pieni muumifani joka tykkää tuijotella muumien kuvia joka paikasta! :p

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.