keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Tervetuloa huhtikuu!

Elviran ekat askartelut hoidossa!


Ihanaa huhtikuuta ja aprillipäivää kaikille! Onko teitä jotenkin juksattu tänään tai oletteko te juksanneet? Mä en ole juksannut ketään enkä kyllä ole joutunut juksatuksikaan (ainakaan vielä tähän mennessä kun kirjotan tätä tekstiä). Mä olen todella tyytyväinen että maaliskuu kaikesta ihanuudestaan huolimatta on nyt lusittu ja ollaan jo huhtikuussa! Huhtikuu on taas kuukauden lähempänä juhannusta ja kesäkuuta (tosin mulla on sellanen fiilis ollut viimepäivinä että meille tulisi juhannusvauvan sijasta heinävauva!). Huhtikuu on aivan ihana kevätkuukausi jolloin aina viimeistään kevät alkaa. Vuoden 2015 huhtikuu tarjoaa meidän perheelle myös paljon uutta ja jännää tapahtumaa!

Ehdoton kohokohta on ensi viikon perjantai jolloin päättyy tämä mun huikean pitkä työura ja jään kesälomalle!

Heti huhtikuun alussa (huomenna) on luvassa raskauden eka lääkärineuvola! Pääsenköhän kurkkaamaan masun sisälle ultralla ollenkaan vai tehdäänkö pelkät perus tutkimukset? En muista yhtään viime kerrasta miten mahtoi olla!

Elviralla on huhtikuun puolessa välissä elämänsä ensimmäinen hammaslääkäri! Mitäköhän siellä tehdään?Ainiin, ja täytänhä minäkin vuosia taas. 22 vuotta tulee mittariin pari kuukautta ennen kuin musta tulee toisen kerran äiti. Nuori, nuorekas vai ihan vaan lapsellinen? :D sitä sietää pohtia ;) Montaa vuotta ei ole siihenkään että saavutan sen maagisen kaksvitosen rajapyykin josta nainen ei sitten enää vanhenekkaan!

Huhtikuun 6. päivä meidän mimmi täyttää muuten puolitoista vuotta! Ihan uskomatonta!

Huhtikuun lopulla on siis edessä puolitoistavuotis neuvola.

Huhtikuu on aina valoisampi ja keväisempi kuin maaliskuu! Eihän enää tarvitse pelätä takatalvea eihän!?

Huhtikuussa saan taas pyhittää kaiken aikani Elviralle ja kotiäitiydelle, siivoamiselle ja valmistautumiselle uutta tulokasta varten!

Huhtikuu siis lupaa paljon kivaa touhua ja tekemistä. To do lista toivottavasti ainakin pienenee huhtikuun aikana roimasti. Toivon myös että huhtikuu tuo takaisin sen maaliskuussa nähdyn auringon ja lämmön! Kohti kesää mennään kuitenkin hurjaa vauhtia, se ainakin on varma! 

Miltä teidän huhtikuu näyttää?


P.s käytiin hakemassa Elviran hoitotädille kukkasia ja suklaata nimittäin huomenna on neidin viiminen päivä siellä! Ensi viikko on taas varahoitoa joten huomenna sanotaan hyvästit hoitotädille!

2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.