keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tylsän arjen kultaiset hetket.

Joskus kotiäitinä olo voi tuntua tuskastuttavan pitkäveteiseltä ja ykstoikkoselta. Mutta kun asiaa tarkastelee lähemmin, arki on täynnä niitä pieni kultaisia hetkiä jotka tekevät elämisestä elämisen arvoista. 

Kun aamulla heräät jonkun naama kiinni omassasi ja hän huikkaa reippaalla äänellä:
"UOMENTA!"
Siihen päälle vielä maailman levein hymy niin kello joka näyttää vasta 6:00  (melkein) unohtuu.

Kun aamulla yhdessä avaatte verhot ja ihastelette miljoonatta kertaa puita, lintuja sekä autoja. 
KATO, KATO vaan raikaa kun äidin odotetaan sanottavan kaikki maan ja taivaan väliltä.

Kun pieni ihminen kiipeää sun syliin katsomaan muumeja.

Raivokohtauksen jälkeen on hyvä halia harmi pois sylissä.

Kauppareissulla kärryistä kuuluu ÄITI ÄITI jos edes hetkeksi katoat näköpiiristä.

Jos satut joskus käymään yksin kaupassa, juoksee pieni iloinen neito ovelle vastaan vaikka olisit vain viisi minuuttia poissa.

Kun sä sadannen kerran kannat iltavirkun taaperon takaisin omaan sänkyynsä. Kuitenkin joka kerta hän painaa päänsä sun syliin ja antaa oikein pitkän halin. Ja huikkaa vielä perään öitä!

Kun yöllä kannat puoliunisen käärön teidän väliin jotta saadaan koko perhe jatkaa rauhassa unta. Pienen pää painautuu isin kainaloon ja sä saat yön aikana nauttia naamallasi muutamista potkuista sekä pissalta haisevasta vaipasta. Mutta siinä maailman kaunein olento tuhisee tyytyväisenä syvässä unessa. Maailman kaunein näky. Viimeistään tässä kohtaa arjen murheet ja päivän harmikiukut unohtuvat ja tajuat miten onnekas oletkaan.

Välillä me vanhemmat syyllistytään liialliseen valittamiseen. Lapsiperheen arki ei välttämättä ole aina sieltä helpoimmasta päästä mutta niihin huonoimpiinkin hetkiin mahtuu niin paljon hyvää. Niin paljon sitä jotain joka saa meidän vanhemmat kestämään ne raivokohtaukset ja lattialle heitetyt maidot kerta toisensa jälkeen. Lapsiperheen arki on täynnä kultaisia ja ihania hetkiä, vaikka huonoimpina hetkinä joutuukin hieman tekemään töitä jotta ne näkee. Mitkä ovat sinun kultaiset hetkesi arjessa?

2 kommenttia

  1. Oih, ihana postaus <3 Meidän tytsy on vasta 3kk joten vielä ei sanoin ilahduteta mutta parasta on juurikin tuo hymy! Kun pikkuinen herättää äidin kolmelta yöllä hymyillen, niin väsymys kyllä karisee silmistä ja itsellekkin nousee hymy huulille :) On se vaan niin valloittavaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Nuo hetket on parhaita, vaikka kuinka väsyttäisi niin se pieni ihminen vaan jaksaa pirirstää<3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.