tiistai 16. kesäkuuta 2015

Koko perheen kesäloma ja viimeinen (?) neuvolakäynti!


Hiphei, me ollaan koko perhe nyt lomalla! Tinolla alkoi eilen kuukauden mittainen kesäloma joten nyt saadaan vihdoin ja viimein rauhoittua koko perhe juhannusvauvan tuloon. Kyllä kieltämättä hieman jännitti ehtiikö isimies synnytykseen jos kesken hänen työpäivänsä vedet lorahtaa. Onneksi jännitys on ohi nyt! Vaikka eihän tämä täältä mihinkään lähtenyt tulemaan yhtään aikaisemmin näköjään...Eilen oli taas jälleen kerran neuvolakäynti edessä vaikka viime kerran jälkeen toivoin sen jo olevan viimeinen. Mutta vihdoin ehkä nyt tämä eilinen oli se viimeinen, vai mitä? Toivoa ainakin saa ja pitää nimittäin seuraava aika on vasta ensi viikon perjantaina ja silloin ollaan sitten jo viisi päivää yliaikaisia. Elvira syntyi viikolla 40+4 että jos pikkusysteri tähtää samaan niin sitten toivoa on! Mutta nimenomaan toivoa, joka on välillä jo hieman menetetty tapaus...Käykö teillä muuten isimiehet mukana äitiysneuvolassa? Tino on ollut toki jokaisessa ultrassa mukana mutta neuvolakäynneillä vain parilla. Eihän siellä mitään ihmeellistä tehdä joten mä olen sanonut ettei tarvitse tulla koska itseänikin siellä turhauttaa käydä. Ja minä kun hölötän koko käynnin kuin papupata niin eihän tuo kaksilahkeinen saisi edes puheenvuoroa, hahah! Kuitenkin, siirrytääs niihin mittaustuloksiin taas kerran!

Raskausviikko: 39+1 (38+4)

Paino: +15kg  (+12,3kg)

Turvotus: + ( + )

Verenpaine: 132/85 (118/78)

SF mitta: 35cm (33cm)

Tarjonta: RT (RT)

Sikiön syke: +140 (+143)

Liikkeet: ++ ( ++ )

Turvotus on aika huikeeta tällä hetkellä ja sen kyllä huomaa, painoa oli tullut 1,7kg/viikko tahdilla! Verenpaineet olivat myös hieman koholla mutta mitään muuta raskausmyrkytykseen viittaavaa ei ole. Onneksi minulla on kotona mittari joten voin mittailla verenpainetta jos siltä tuntuu! Sf mitta on tällä hetkellä samassa mitassa mitä Elvirasta viimeisin mitta oli. Vaikka aluksi vatsa tuntui valtavalta niin tällä hetkellä olen sitä mieltä että se on loppupeleissä aika siro tapaus. On niitä suurempiakin nähty nimittäin! Terveydehoitaja oli sitä mieltä että juhannusvauva on kyllä todella alhaalla, mutta pää ei taida olle vielä sittenkään kiinnittynyt. Uskon kyllä hyvin koska sellaista rundia vedetään tuolla alhaalla välillä että luulen pään putkahtavan ulos hetkenä minä hyvänsä. 

Tää kuva on vähän huono kun ei ole vertailupohjaa mutta sanotaanko että sormien paksuus on kaksinkertainen tällä hetkellä...yyh!

Toivon niin kovasti että vedet menisivät jo vaikka ensi yönä, haluan jo synnyttämään! Tuskaisen pitkiä nämä viimeiset päivät! Supistukset ovat taas tehneet paluun, edelleenkään ei kovin kipeinä mutta kiusaavina. Alavatsaa myös jomottaa aika hyvään tahtiin joka päivä joten toivotaan sen ennakoivan synnytystä ja piakkoin koittavaa lähtöä! Ehkä juhannuksena kenties pääsisimme jo tositoimiin...Toiveajattelua?
Kaikesta malttamattomuudesta huolimatta nyt viimeiset hetket nautitaan meidän ainokaisen pirpanan seurasta ja keskitytään hänen huomioimiseen! Meitä voi olla neljä hetkenä minä hyvänsä, huikeeta!

8 kommenttia

 1. Tsemppiä viimeisiin päiviin, ei enää kauan jäljellä. :)
  Täällä tullaan perässä..tänään viikot 30+4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!< 3 oih, säkin jos ihan melkein loppusuoralla! :) tsemppiä!

   Poista
 2. Kivan näköinen leikkipaikka :) Jossain Turussako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps, täällä meidän asuinalueelle turun laidalla!:) paikan paras puisto, muuten aika surkeaa luokkaa :p

   Poista
 3. Minä täällä jännään onkohan vauva jo syntynyt? 😁 T. Maaret

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! :') ei ole ei, yhtenä kappaleena edelleen ollaan :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. hih, ihana sinä! :') mutta valitettavasti ei vauvantuoksua täällä vielä haistella... :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.