lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kun taapero kirosanan sanoi.

Tiedättekö sen tunteen kun voisitte lyödä itseänne halolla päähän ja palkita samalla vuoden kasvattaja palkinnolla? Iso ässäisellä sarkasmilla höystettynä. Mä tiedän tämän tunteen koska se on varsin tuoreessa muistissa tällä hetkellä. Kasvatukseni tähtihetki tapahtui eilen illalla kun meidän alle kaksi vee taapero sanoi ensimmäisen kirosanansa. Että tuntui hyvältä ja itsestään ylpeältä kasvattajalta sillä hetkellä, isosti sarkasmilla edelleen.

Oli ilta. Oli iltatoimien aika. Juttelimme isimiehen kanssa niitä näitä siinä samalla. Äiti sanoi paska, Elvira toisti paska. Voihan paska! Onneksi Elviran Suomen kielen anti on vielä sen verran heikkoa että sana muistutti enemmän kappas tai kaspas sanaa kuin sitä itseään, mutta siinä asianyhteydessä ei erehdystäkään mitä se likka siinä toisteli. 

Syyttävän sormen voi osoittaa siis suoraan meikäläisen sydämeen. Onneksi tuo uusi sana tuntuu jääneen hetken huumaksi ja tänään kappasta emme ole kuulleet kertaakaan. Jälkikäteen (hävettävää kyllä) tilanne on jopa hieman naurattanut tätä huippukasvattajaa. Se sana tuli vain niin suoraan sydämestä. Ilman pienintäkään käryä mitä juuri tuli sanottua tai tarkoitettua. Sen verran kuitenkin tästä opin että nyt kielenkannat hieman kireämmälle ja tarkkailemaan millaista puhetta arvon neiti papukaija ympäriltään kuulee. En nimittäin tahdo että se on missään nimessä meikäläisen jälkikasvu joka vittuperkelettä viljelee milloin missäkin. 

Saippuakuplia on tullut puhallettua näinä lämpiminä päivinä aika paljon joten eiköhän tämä äiti lähde iltatoimiin ja käytä tällä kertaa hammastahnan sijaan saippuavettä! 

Ihanaa lauantai iltaa kaikille!<3


4 kommenttia

 1. Apua! :D mua hirvittää kans kun itseltäni kirosanoja pääsee välillä liiankin usein, että millon toi meidän taapero alkaa toistaa perässä. Hah, vaikeeta on kyllä tarkkailla sanomisiaan, se on myönnettävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä juu vaikeeta hommaa! :) töissä on niin helppo olla kiroilematta mutta kotona ei, tottumis kysymys kai :D

   Poista
 2. Mä oon paasannut miehelle jo pitkään, ettei kiroile tytön kuullen, mies siis kiroilee todella paljon ja itse hyvin harvoin. No, silti se olin minä jolta lipsahti v alkuinen kirosana ja Lotta sitä jäi toistelemaan, hupsis! Onneksi sana on unohtunut, mutta kyllä siinä saa tosiaan olla ylpeä itsestään, kun lapselle sellaisia sanoja opettaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä on myös noinpäin että mä paasaan ja mies kiroilee, mutta huppista keikkaa vaan... :D:D:D:

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.