lauantai 20. kesäkuuta 2015

Lokinpaskan kulta-aikaa.


Äityleiden erään ketjun innoittamana selasin vanhoja kuvia teinivuosiltani. Niitä ei kovin montaa ole, koska silloin selfiet ja älypuhelimet olivat vasta tulossa muotiin, irc-galleria sekä messenger olivat sitä jotain. 

Voi niitä nuoruusvuosia vai miten se sanonta meneekään...Menin yläasteelle vuonna 2007 (?) joten siitä voi kai aloittaa teinivuosieni laskemisen. Teini-ikään kuuluu totta kai kaikki ihanan kamalat muotioikut joita sitten naureskellaan ja hävetään kiikkustuolissa. Mun teinivuosilta suurimmat (sekä kamalimmat..) muotihitit olivat:

Silmissä lokinpaska 
(valkoista eyelineriä)

Katkoviiva kulmakarvat
(tätä mä en valitettavasti kyllä ole henkilökohtaisesti kokeillut:D)

Äärrimmäisen ruskeat ja vahvat aurinkopuuterit poskissa

Hämähäkkiripset eli puoli purkkia ripsiväriä ja kaikki yhdessä klöntissä, about kolme ripseä per silmä.

Sivuotsis ja sivujakaus. Tuolta jostain toisen korvan kohdalta vedetty toiselle puolelle kaikki hiukset.

Vetyperoksidi blondi eli toisen sanoen oranssi tai pissankeltainen tukka koska 
kotivärjäys ja värinpoisto 4 evah!<3

Puuterimeikkivoidenudehuulet. Oikeesti,hyi! :D

Kaksi litraa hajuvettä.
 (Kaikki Seppälän hajuvedet oli ihan parhaita.)
Oi tuota kultaista nuoruutta! Ihmettelen välillä miten mun vanhemmat ovat antaneet mun toteuttaa itseäni ja lähteä ulos, miten sen nyt sanoisi, järkyttävän näköisenä! Pisteet heille, toivottavasti pystyn itse olemaan samanlainen vanhempi sitten kun Elvira ja juhannusvauva ehtivät teini-ikään. Tosin toivon kovasti että silloin sen ajan muoti ei ole teineillä yhtään niin paljastavaa mitä tällä hetkellä, mun lapseni ei nimittäin ikinä saa kulkea tuolla "shortseissa" jotka ovat yhtä pienet mitä pikkuhousut. Harmittaa kun ei ole olemassa mitään vanhoja muistitikkuja tai irc-gallerian tunnuksia jotka voisivat sisältää aikamoisia helmiä noilta ajoilta. Toisaalta tämä voi olla ihan hyvä asia... :D Kyllä sitä välillä haikeudella miettii miten helppoa elämä tuolloin oli! Suurimmat murheet ja stressi tulivat siitä mitä viikonloppuna kavereiden kanssa tehtäisiin. Sitä vaan silloin unohti nauttia niistä hetkistä ja odotti vain aikuistumista, tai oikeastaan täysikää ja baareilua!

Mitäs ihaniakamalia muotivillityksiä te muistatte teinivuosiltanne? :)

2008 & 2015! :D

4 kommenttia

  1. Emo?-tytöt ja pojat. Välillä sai oikeesti miettiä kumpaa sukupuolta joku henkilö oli. Itsekin hieman siihen tyyliin pukeuduin =musta paita, musta huppari, mustat farkut. Kaikki mustaa. Ja jos halusi olla oikein true-emo, niin todella mustat meikit silmissä ja hiukset toisen silmän päällä!

    VastaaPoista
  2. Hahaa hienoja kuvauksia! :D Kiitos illan nauruista! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.