perjantai 19. kesäkuuta 2015

Syy hiljaisuuteen.....ei ainakaan ole syntynyt juhannusvauva! Eli yhdessä koossa ollaan vieläkin vaikka aikamoista somehiljaisuutta olen viettänytkin kokonaiset kaksi päivää (ennätys..?:D). Ihanaa kun siellä ruudun toisella puolella jännitetään meidän vauvan saapumista, täällä myös on jo todella malttamattomat fiilikset! Supituksia ja jomotuksia tulee jonkun verran mutta säälittävin määrin ja kivuin kuitenkin. 

Olo rupeaa olemaan jo aika turhautunut ja malttamaton, turvottaa eikä nukutuksi saa näiden jomotusten kanssa. Viime yönä valvosin selkäjomottelun kanssa kolmisen tuntia (okei, aamuvirkulla kello 4:00 heräävällä taaperolla oli myös osuutta asiaan..) ja se antoi toivoa tulevasta synnytyksestä enemmän kuin kaikki supistukset yhteensä! Nimittäin Elviran kohdalla ainoat synnytyksestä ennakoivat merkit olivat juurikin selkä jomottelut sekä selkäsupistukset. Toivossa on hyvä elää ja eipä kai tässä mikään muu autakkaan!Eilisen kurjuus ilman takia kävimme vähän kuluttamassa aikaa shoppailun merkeissä. Löysimme Elviralle hänen ensimmäisen muovailuvahasettinsä ja sen parissa aikaa menikin pitkä tovi! Kovin neitosen teki mieli tuota herkkua maistaa mutta yhden kerran kokeilun sekä torujen jälkeen vaha pysyi hienosti suun ulkopuolella. Elvira on aikamoinen näpertelijä leikkijä ja mieluisimmat leikit ovatkin pientä näpräämistä ja ahertamista. Vauhdikkaita leikkejä Elvira ei juuri leikikkään, mitä nyt aina välillä villiintyy juoksentelemaan pää kolmantena jalkana. Ja tämä äiti nauttii myös muovailuvahan kanssa ähräämisestä, se on nimittäin aika terapeuttista hommaa!

Takki alkaa raskauden takia olemaan kyllä aika tyhjä tällä hetkellä. Mikään ei jaksa kiinnostaa tai innostaa kun vain odotan h hetkeä. Voisin vaan olla ja istuskella tässä sängyllä siihen asti että päästään synnytyksen makuun. Blogi voi siis myös tästä syystä olla hieman hiljaisempi joten kannattaa ehdottomasti tykätä blogin facebooksivusta sekä seurata meidän menoa myös Instagramista! Linkit löytyvät tuolta sivusta mustaa palloa klikkaamalla! (Ei näy mobiiliversiossa!) Näihin somekanaviin tulee tieto myös synnytyksestä ennen blogia ;) 
Hyvää juhannusta vaan kaikille sinne ruudun toiselle puolelle ja toivotaan että juhannusvauva ulkoistuisi nimensä mukaisesti vielä tämän juhannuksen aikana! Huominen päivä aikaa, toivotaan parasta! Lähettäkäähän kaikki kipeitä supistuksia tänne suuntaan kiitos! <3

Koti on tänään siivottu ja puunattu lattioiden pesua myöten, nyt olisi vauvan hyvä tulla siistiin ja puhtaaseen kotiin! Lastenhuoneen ovi huutaa myös kipeästi toista upeaa nimeä! <3

6 kommenttia

 1. Mie jännitän, onko 21. päivä yhtä suotuisa kuin minullekin (kohta) 25 vuotta sitten ;)

  VastaaPoista
 2. Meinasin jo kysyä, että joko lähdit synnyttämään kun oli ollut hiljaista :D Tosin ei näköjään kauaa :)

  Täällä toivotaan sun puolesta, että pääsisit sairaalaan jo ja saisit pikkuisen syliin♡

  Ihanaa Juhannusta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, juhannusoli ihana! :) ja niin toivon täälläkin!<3

   Poista
 3. täällä jännitetään myös! Tsemppiä! Tykkään muuten sun blogista äärettömän paljon! Elvira on niiiiiiiiiiiin suloinen!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.