sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

The Day!

Tänään on se päivä jota olemme odottaneet innolla viime lokakuusta saakka. Tänään on juhannusvauvan laskettu aika! Tänään on siis se päivä jona vauva ei ainakaan synny ;)

40+0 ja yliajalle mentiin niin että tärähti! Tämä raskaus on antanut niin monta kertaa toivoa synnytyksestä mutta edelleen yhdessä kasassa ollaan. Eilen kärsin kovista supistuksista kuutisen tuntia mutta kolmannen Panadolin jälkeen kivut lopahtivat. Tänään on hieman kumma tunne ollut vatsassa ja pientä jomottelua, mutta ei sen suurempaa. Limatulppaa olen bongannut pitkin päivää vessareissujen yhteydessä mutta sehän ei sinällään tarkoita mitään! 

Turvonnut hautomo jatkaa siis edelleen toimintaansa. Elvira syntyi viikolla 40+4 ja toivon että tällä kertaa ei ainakaan pidemmälle mennä. Merkkejä lähestyvästä synnytyksestä on paljon, mutten usko synnyttäväni ennenkuin olen Tyksissä ja vähintäänkin seitsemän senttiä auki, haha! Sen verran usko on hiipunut tämän soutaa huopaa meiningin takia. Tälläkin hetkellä supistuksia tulee jonkun verran, laimeita sekä lyhyitä. Tuskaista tämä loppu aika, ei voi muuta sanoa!


18 kommenttia

 1. Heiii kovasti tsemppiä loppuun asti! Aattele positivisesti, ei mee enää kauan, niin kohta teitä on yksi lisää! Vaikka tälläset ajatukset ei varmasti yhtään auta :D Lilian synty 42+2, joten tiedän kyllä tunteen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) niinpä, pitäisi osata nauttia näistä viimeisistä hetkistä täysillä vaikka hieman vaikeaa jo on! :)

   Poista
 2. Kovasti tsemppiä sinne. <3 Toivotaan että pikkuinen päättää pian päästää vanhemmat jännityksestä ja ilmoittelee tulostaan.

  VastaaPoista
 3. Onko noloa että käyn monta kertaa päivässä katsomassa onko vauva-uutisia? 😂 itse synnytin kakkosen huhtikuussa. Kipeitä supistuksia oli rv36 lähtien. Melkein joka päivä ois voinut uskoa että nyt se alkaa. Lopulta syntyi 39+0. 😊 Pian se joka tapauksessa on, onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihhhii ihana sinä!!!! :p <3 toivotaan että tälläkin alkaa kohta tapahtua kun supistukset vaan kiusaa!!! :)

   Poista
 4. Tsemppiä loppurutistukseen!!! :) Vilmeristä oli supistuksii kolme päivää ja aina loppu ku otin särkylääkkeen. Rv.39+3 en sit ottanu vaa annoin supistusten pahentua ja tihentyä :) seuraavana aamuna poika oli maailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) täytyy kokeilla tuota jos vielä kunnon supistuksia näkyy ennen synnytystä :p

   Poista
 5. ^ jos on noloa, niin täällä toinen nolo :D

  Muistan jo sen, kun Elvira syntyi. Olin päivittänyt blogia viiden minuutin välein, kun oli tunne että nyt tapahtuu.. hullua, miten voikaan jännittää toisen puolesta, vaikka ei tunne. Tai tuntee sen verran, mitä blogista on lukenut matkan varrella.

  Ps. Taas on vahva tunne, ens yönä tapahtuu ;)

  Hurjasti tsemppiä loppurutistukseen.

  -dia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! :) <3 valitettavasti ei tapahtunut, ehkä ensi yönä!? ;) Ja kiitos tsempeistä! Ja ihan super ihanaa että olet pysynyt meidän matkassa jo näin kauan <3

   Poista
 6. Voi ei, vikat päivät on hirveitä ja vielä jos sulla on ollu noin paljon supistuksia mitkä aina tuo sen toivon, että joko olis aika! Tsemppiä, kohta hän on täällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :D! Kiitos tsempeistä <3 toivotaan että tällä viikolla jo <3

   Poista
 7. Paljon tsemppiä sinne loppurutistukseen!! <3 ..mä ig:ssa veikkasin joku hetki sitte et kaks viikkoa vielä - niin eiköhän se nyt jo viikon sisään sitten ulos tule ;)) Tiiän myös omaltakohdalta et odottelu on tuskaa - kaikki kolme menneet yli: 41+4, 40+5 ja kolmas vielä 41+3. Mutta jos yhtään lohduttaa ni toinen toistaan nopeampia (ja "helpompia" - jos niin voi sanoa) synnytyksiä ovat olleet: 16h / 3,5h / 1,5h :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 toivon myös tuota että itse synnytys olisi helpompi ja nopeampi, vaikka kieltämättä suurempi koko hieman jännittääkin! :) toivotaan että oot oikeessa ja tällä viikolla tulee ;)

   Poista
 8. Siellä eletään jänniä aikoja! Ja se on niin totta, että odottavan aika on todella pitkä. :) Kyllä se sieltä tulee, tsemppiä!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps ,niin eletään! :) odottavan aika on todella pitkä mutta toisaalta nautin myös hieman tästä jännityksestä, on ihana mennä nukkumaan kun ei tiedä mitä yö tuo tullessaan :p vaikka aamulla joutuukin pettymään aina... :D kiitos tsempeistä <3

   Poista
 9. Hui jännät paikat! Tsempit täältäkin! :) upea tuo sun massus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinon !! :) ja tulpa kiitos, tsempeistä ja masun kehumisesta <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.