perjantai 12. kesäkuuta 2015

Turvonneen rantapallon kesäfiilistelyä!


Kesän paras terdejuoma: Jääkahvi!
Pari desiä maitoa, 2 tl pikakahvi jauhetta ja 1 tl sokeria!

Kukaan ei varmasti ole huomannut kuinka ihana ilma tänään on? Koko Suomesta en tiedä, mutta täällä Turussa ainakin on ollut tänään täydellinen sää: aurinkoinen ja lämmin, muttei liian kuuma pienen tuulen ansiosta. Mä olen niin innolla laskeskellut raskausviikkoja ja päiviä laskettuun, että olen unohtanut kokonaan kesäfiilistelyn. Nyt eletään jo kesäkuun puoltaväliä, luonto on vihreä ja ensimmäiset hellepäivät ihan käsillä! Ja musta tuntuu kuin vasta olisi huhtikuu...

Miten helppoa lämmin ilma onkaan pienen lapsen kanssa: kevyttä vaatetta päälle ja ulos! Joko kengillä tai ilman, ihan sama! Elvira nautiskeli tänään sydämensä kyllyydestä ulkoilusta ja ollaankin pieniä hetkiä lukuunottamatta oikeastaan oltukkin pihalla koko päivä. Aamu- ja iltapäivä mammalassa, loppu päivä kotona. Mä en sitten voi lakata hehkuttamasta rivitalon ja oman takapihan ihanuutta! Miten helppoa ja vaivatonta ulkoilu ja vesileikit pienen taaperon kanssa ovatkaan. Uimakelejä odotellessa! 

Niinkuin arvata saattaa, mä olen edelleen yhtenä kappaaleena. Kaikki toitottavat miten kamalia lämpimät ilmat näinä viimeisinä viikkoina varmasti ovat, enkä väitä vastaan. En kuitenkaan halua valittaa koska mielummin odotan h hetkeä lämpimässä auringossa kuin vesisateessa. Vaikka kieltämättä turvotukset on aika mahtavat tällä hetkellä. Tänään oikein saatoin tuntea miten kaikki nesteet valahtivat nilkkoihin sekä sormiin lämpimän ilman ansiosta. Mutta en valita, ihanaa kun on kesä ja lämmin! Ja sitä paitsi, kyllähän ne nesteet sitten joskus lähtevät. Mitä niitä murehtimaan. Toivotaan että nämä helteet nyt sitten viimeistään ajaisivat juhannusvauvan ulos yksiöstään! Tänään on muuten tj9, yhdeksän päivää laskettuun! Niin vähän!

Ainut huono asia näissä kesäkeleissä on tuo ihan mahdoton siitepöly, siitä on pakko valittaa vaikka muuten ihan kesäfiilareissa olenkin! Niisk,niisk ja atsiuuuh vain kuuluu allergialääkkeestä huolimatta! Alhaalla oleilevan, virtsarakkoa painavan vauvan kanssa nimittäin tuo aivastaminen ei ole kaikkein kivointa puuhaa, hahahaa! Sen pidemmittä puheitta mä menen ja nostan turvonneet koipeni sohvalle ja uppoudun jonkun hyvän leffan pariin, jos päästään isimiehen kanssa yhteisymmärykseen mitä katsotaan ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!<3
 Toivottaa turvonnut mutta onnellinen rantapallo! 


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.