tiistai 14. heinäkuuta 2015

Rekkaleski.


Niin vaan Tinon kesäloma hujahti ohi ja tässä sitä ollaan, rekkaleskenä kahden pienen lapsen kanssa. Okei ehkä hieman liioittelua, meidän rekkaisi kun tulee joka kerta yöksi kotiin. Toisaalta pitkien työpäivien sekä kamalien (1:30-13:00) työaikojen takia arjen pyöritys arkipäivinä on aika vahvasti mun kontolla. Eilen oli ensimmäinen leskipäivä ja nyt kahden päivän jälkeen hengissä ollaan edelleen koko porukka! Eilen sain heti testata aikataulutusta sekä matkustamista kahden lapsen kanssa mulla oli hammaslääkäri ennen aamu yhdeksää. Onneksi sain hieman ja vähän enemmänkin helpotusta kun mun äiti lähti meidän mukaan. Enhän mä olisi millään voinut maata puoltatuntia hammaslääkärin penkissä jos nämä kaksi olisivat olleet samassa huoneessa...Hyvin olivat likat viihtyneet Aurajoen rannalla ja torilla. Hammaslääkäri on muuten maailman kamalin paikka. Kaksi lasta synnyttäneenä voin todeta että synnyttäisin miljoona kertaa mielummin kuin kävisin hammaslääkärissä. Mutta pakko mikä pakko, huonokuntoinen purukalusto on terveysriski ja ruma kuin mikä. Onneksi parin vuoden päästä vasta uudestaan ellei syyskuun suuhygienistia lasketa!


Tänään saimme taas vähän apua ja seuraa kun kaksi tättää tuli kylään, mun sisko sekä vauvan tuleva kummitäti. Teimme kävelylenkin läheiselle uimarannalle ja nautimme kesäisestä päivästä. Elvira olisi viihtynyt varmaan koko päivän veden äärellä muttei pientä nuhanenää uskaltanut kovin kauaa lilluttaa vedessä. Toivotaan ettei säätiedotukset pidä paikkaansa ja kesäisiä päiviä olisi vielä jäljellä jotta vesipeto pääsisi kunnolla irti! 

Huomenna on taas onneksi koko perhe koolla kun isukilla on vapaapäivä! Vaikka hyvin pärjättiin aamut kolmestaan niin kyllä se kaksi lisäkättä ovat tarpeen näiden pienokaisten kanssa. Tosin huomenna taidan käyttää kaiken ylimääräisen ajan siivoamiseen ja paikkojen järjestelyyn. Mistä tätä roinaa oikein tulee!? 

Nyt kuuluu sohvalta vaativaa tuhinaa, pieni tissitakiainen kutsuu! Meillä tissitellään tällä hetkellä 1-2 tunnin välein, päivin sekä öin. Mahtaakohan nyt olla joku tiheänimunkausi meneillään? 


8 kommenttia

 1. Ihana kuulla teidän päivistä :)
  Tiheän imun kaudelta kuulostaa! Tsemppiä maratoneihin. Ovat viellä hyvässä muistissa itsellä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos tsempeistä! :) nyt jo hieman onneksi rauhoittunut, viime yön pisin unenpätkä oli yli 4 tuntia! :)

   Poista
 2. Täytyy näin ekaks sanoa että ihan mahtava blogi! Oon lukenu tätä ihan alusta lähtien ja tää on aina raskaan päivän pelastus päästä tätä lukemaan! Nyt muuten kun ootte saanu noi tuplarattaat käyttöön niin ois kiva jos tulis joku postaus niistä. Ollaan nimittäin mietitty kyseisten tuplien ostoo mutta kun luotettavaa mielipidettä ei oo niin ei viitsis ihan sokkona ostaa ;)

  Ihania kesäpäiviä teidän koko perheelle! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 Teen postauksen jahka hieman enemmän kokemusta kertyy, vielä ei kovin paljon ole kerennyt niitä kokeilemaan! :) pienellä käytöllä kuitenkin ihan kivoilta tuntuvat eikä kyllä ole kaduttanut niiden hankinta! :) kiitos ja oikein ihanaa kesää teillekkin <3

   Poista
 3. Vaikuttaa siltä, että lisämaidon aika. Olet onnekas kun tukijoukkoja riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtavaa kun tukijoukkoja on paljon tässä lähellä! :)<3 ja lisämaidosta tuskin on kyse koska vauva ei jaksa tyhjentää edes yhtä tissiä kokonaan! :) tyytyväinen vauva joka kasvaa hyvin! :)

   Poista
 4. Ei herranjumala mitään lisämaitoja! Tollaset kommentit just pilaa hyvin alkaneen imetyksen. VOI LUOJA

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.