perjantai 21. elokuuta 2015

Isosisko.


Eilen illalla Elviran mentyä nukkumaan pikkusisko huusi sohvalla. Kuulin kuinka pienet jalat kulkivat lastenhuoneesta ulos. Menin pikkusisko kainalossa ylös ja vastassa oli huolestuneen näköinen isosisko joka kuiskasi: 

Vauvva ikkee!

Kyllä rakas, niin itkee mutta pikkusiskolla ei ole hätää. 
Pikkusiskolla oli vain nälkä.

Saatoin pikkusisko kainalossa isosiskon takaisin sänkyyn, peittelin ja suukotin. Toivotin hyvät yöt ja lähdin kävelemään kohti lastenhuoneen ovea. Kuulin hennon äänen sanovan:

Ääti, pikkusikkoo suukko!

Isosisko halusi suukottaa pikkusiskoa ennen nukkumaanmenoa. Suukotettuaan isosisko jäi tyytyväisin ja turvallisin mielin nukkumaan omaan sänkyynsä.

Tänään saimme isosiskon kanssa syödä kahdestaan kaikessa rauhassa aamupalaa kun isi ja pikkusisko jatkoivat vielä uniaan yläkerrassa. Aamupalapöydässä kävimme pienen keskustelun.

Ääti, pikkusikko herää!

Ei rakas, pikkusisko nukkuu vielä.

Ääti, pikkusikko ääni!

Haha rakas, ei pikkusisko mitään ylhäällä puhele. Hän nukkuu vielä.
Sulla taitaa olla ikävä pikkusiskoa?

Joo, ikävä sikkoa! Ikävä ********!


Meillä asustaa täällä kotona oikein ylpeä, kiltti ja huolehtivainen isosisko. Hassua, miten lyhyessä ajassa tuosta pikkusiskosta on tullut niin tärkeä isosiskolle. Odotin uhmaa, lätkimistä ja tönimistä mutta mitä vielä, sain kaikkea aivan päinvastaista. Meidän maailman paras isosisko, joka itsekkin on vielä niin kovin pieni!  Tämä äiti pakahtuu taas ylpeydestä tuota uhmakasta taaperoa kohtaan! On hän vaan mahti tyyppi! <311 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.