keskiviikko 12. elokuuta 2015

Mom's new hair!Olin tänään taas pitkästä aikaa istuskelemassa kampaajan tuolissa. Mä en ole koskaan ollut kampaajan vakioasiakaskuntaa, mutta kun ystäväni valmistui parturikampaajaksi niin oli munkin otettava itseäni niskasta kiinni ja leikkiä edes joskus naista ;). Ystäväni on kampaajana Kika nimisessä liikkeessä (KLIK). Liike sijaitsee aivan puutorin kupeessa eli jotakuinkin Turun ydinkeskustassa. Elvira lähti aamulla mammalaan hoitoon kun me minimimmin kanssa suuntasimme kohti keskustaa päivittämään äidille ristiäislookkia.

Hiusten lähtötilanteen näette postauksen ensimmäisestä kuvasta. Mulla on varmaan viimeiset seitsemän vuotta ollut jotakuinkin sama malli, eli pitkät hiukset. Ennen niitä on leikattu kerran vuodessa joten enpä oikeastaan voi edes leikilläni sanoa omistaneeni jotakin hiusmallia. Reuhka vaan oli ja kasvoi. Viime kampaamokäynnillä aloitimme raidoitusprojektin, tarkoituksena pikkuhiljaa päästä eroon värjäyskierteestä ja kasvattaa oma luonnollinen hiusväri takaisin. Tänään jatkoimme tätä samaa projektia. Tällä kertaa kuitenkin tutun latvojen saksimisen sijaan saksittiinkin hieman enemmän! 
Mä olen niin älyttömän tyytyväinen ja iloinen lopputuloksesta! Se on juuri sitä mitä hain: rento mutta samalla huoliteltu sekä tyylikäs. Olen todella laiska laittamaan hiuksiani ja halusin tämän mallin syystä että se näyttää jo joltakin pelkällä suoristamisella. Pienellä suoristamisella ja taivuttamisella tarpeeksi tyylikäs jopa juhliin ja pienellä pörrötyksellä rento kotilook. Kuvailisin tätä laiskan naisen malliksi! Vaikka olihan pitkä mallikin helppo kun sen sai kiinni, mutta kieltämättä parin kotiäitinutturavuoden jälkeen alkaa sekin kyllästyttämään...Postaus ei ole yhteistyö eikä maksettu mainos mutta siitä huolimatta voin ihan täysin rinnoin suositella kyseistä kampaamoa ( erityisesti Berita nimistä kampaajaa ;) ) kaikille teille sinne ruudun toiselle puolelle! Ja pienenä vinkkinä vielä perään, kampaamon naapurissa työskentelee Turun paras lävistäjä ja mulle ainakin tuli pieni hinku käväistä myös naapurin puolella...Ehkä joku päivä vielä eksyn sinnekkin!

Mitäs tykkäätte? Mä ainakin rakastuin ensisilmäyksellä!

14 kommenttia

 1. No kyllä piristi yleis-ilmettä, ja tuo malli on sulle täydellinen. Tosi hyvän näköiset! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää!! :)
  Lyhyempi ja vaaleampi sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
 3. Ihana tukka! Mäkin pääsin viikko sitten istumaan kampaamossa. On se kyllä aika luksusta :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin käy tuollainen long bob! :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi, ompas kivat! Sopii sulle kyllä tosi hyvin. Näyttää nyt niin raikkaalta ja hyväkuntoiselta tuo sun tukka :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.