lauantai 1. elokuuta 2015

Muumihullut muumimaassa!

Instagram @tehtavanimikkeenablogi

Saitteko videosta selvää missä me oltiin tänään? No Naantalin Muumimaailmassa tietenkin! Meidän perheestä löytyy neljä muumihullua. No okei, kaksi täyshullua ja kaksi kohtahullua. Minä ja Elvira ollaan aivan sekaisin muumeista ja Tino sekä pikkusisko tulee sitten joskus perässä, aivopesun jälkeen. Jos me oltais tiedetty tästä tuttikattilasta niin Elviran tutit olisivat todellakin tulleet mukaan muumimaailmaan! 


Meillä oli tänä kesänä tasan yksi retkikohde jonne oli pakko päästä ja se oli Muumimaailma. Elvira rakastaa muumeja yli kaiken ja kaikki missä on muumi on in, joten olihan muumihullun pakko päästä innostuksensa mekkaan. Mä olen Muumimaailmassa käynyt viimeksi lapsena ja muistikuvat siitä olivat todella hatarat. Mulla oli siis odotuksrt myös aika korkealla tämän reissun osalta ja pettymään en kyllä joutunut, aivan huikea paikka! Niin aikuisille kuin lapsillekkin. Muumimaailman kojut ja rakennukset olivat aivan ylisöpöjä, kaikesta ylihinnoitellusta muumikrääsästä puhumattakaan. Sanoinkin Tinolle että jos jokus voitamme lotossa niin tänne tulemme heti ensimmäisenä shoppailemaan.
Syötyä tuli kyllä niin hyvin että nyt on megaturvotus päällä! Tosin tämä on kyllä isännän annos eikä meikäläisen tai Elviran :D 

Lauantai päivä, elokuun ensimmäinen ja ihmiset ovat vielä kesälomalla. Ruuhkaa sekä turisteja siis riitti mutta kyllä sinne mahtui. Ja johonkin ne ihmiset vaan katosivat. Hieman harmitti kun muumit olivat koko ajan todella ruuhkaiset ja pieni muumifani meinasi jäädä isompien jalkoihin. Mutta kyllä kaikesta ruuhkasta huolimatta Elvira sai halata monia muumihahmoja. Kun loppujen lopuksi uskaltautui...Elvira oli yhtä hymyä ja intoa koko päivän joten retki oli todella onnistunut. Ei ole nimittäin mitään parempaa katseltavaa kuin oman lapsen ilo! 


Instagram @tehtavanimikkeenablogi

Oli kyllä niin huippu päivä ja sen näkee kameran muistikortista, valokuvia tuli yli 200 ja tässä niistä pikkiriikkinen osa! Tuliaisiksi Elvira sai juomapullon, äiti ja isi tikkarit sekä äiti aivan huikean uuden rannekellon joka jo instagramissa vilahtikin! Nyt on aika sanoa hyvää yötä ja laittaa pikku muumifani unten maille, hän nimittäin tässä sylissä katselee näitä kuvia eikä meinaan innostukseltaan henkeä saada! Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

2 kommenttia

  1. Kiva lukea tämä postaus! Meille ei vielä tänä kesänä tullut asiaa Naantalin muumimaailmaan mutta ensi kesänä mahdollisesti! Olen viimeaikoina lukenut montakin ei-niin-mairittelevaa postausta tästä paikasta, että kiva oli lukea positiivisiakin kokemuksia. Ehkä parhaiten sitä sitten itse osaa sanoa, kun on tuolla vieraillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jakaa varmasti mielipiteitä tämä paikka ja olen ehdottomasti sitä mieltä että kovin vanhojen lasten kanssa ei kannata mennä, ellei siis muumihulluja ole niinkui meidän perheen aikuisetkin :p vanhemman lapsen kanssa aika nopeasti käyty läpi tämä mesta! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.