maanantai 17. elokuuta 2015

Tuplasti räjähtäneempi, tuplasti onnellisempi!


Eilen tuli kuluneeksi seitsemän viikkoa minimimmin syntymästä! Seitsemän viikkoa olen ollut tuplaäiti ja voin kertoa että näihin seitsemään viikkoon mahtuu jos jonkinmoista tunnetta ja tohinaa. Äskön peilin ohi kävellessäni vilkaisin itseäni ja repesin täyteen nauruun. Miten räjähtäneen ja rupsahtaneen näköinen äiti voi kakskyt vuotias nuori ollakkaan. Puhumattakaan taustalla näkyvistä legoeläimistä, pienistä sukista ja muumeista. Päällimmäisenä kuitenkin näistä seitsemästä viikosta mieleen on jäänyt se tärkein: onnellisuus.

Tukka on kuin pommin jäljiltä. Mustien itse leikattujen sortsien sepalus hieman reposottaa aukinaisena. Mustalla imetystopilla näkyy pari valkoista puklu läiskää, toinen sanka on auki ja kierossa. Aamulla nopeasti sutaistusta bb voiteesta ei ole jäljellä enää varjoakaan ja silmien alla roikkuu tummat pussit. Mutta se kaikkein tärkein löytyy naamalta näistä huolimatta: leveä hymy.

Meillä on ollut tänään ihan äärettömän rakas mutta raskas päivä. Rintaraivareita sekä uhmaraivareita on mahtunut päivään monta. Paljon en ole päivän aikana kerennyt hengähtämään tai istumaan mutta nyt kun molemmat lapsukaiset ovat vihdoin untenmailla, tajuaa miten onnellinen sitä onkaan kaikesta kiireestä huolimatta. Elviralta tulee tällä hetkellä niin mahtavaa tarinaa, laulua ja höpötystä pitkin päivää ettei tosikaan. Minimimmin hymy sen sijaan valaisee koko huoneen ja pieni tuhina tissillä on mitä parhainta. Kyllä sitä välillä pysähtyy miettimään miten paljon sitä onkaan saanut. Meidän talosta löytyy kaksi maailman mahtavinta tyyppiä ja mä saan kunnian olla se, jota kutsutaan sanalla äiti!

Nyt mä palkitsen itseni pitkällä ja kuumalla suihkulla, maissilastuilla sekä Netflixillä jossa menossa tällä hetkellä Bonesin yhdeksäs tuotantokausi! Koti on hieman sotkuinen ja koneella odottaisi yli neljätuhatta valokuvaa läpikäymistä. Mutta mitäpä pienistä, nyt on mun hetki!


2 kommenttia

  1. Täytyy kyl sanoo et oot aivan upee nainen ja sulla on mahtava asenne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua mikä ihana kommentti! <3 suuuuuri kiitos <3 :')

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.