sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ensi viikolla hieman helpompaa, kiitos!


Mun piti tulla kirjottamaan tänne vaikka mitä mutta väsymys painaa sen verran että lätistään nyt jotain ajatuksen juoksua tänne mielummin. Tolkkua tai järkeä teksti tuskin tulee kamalasti sisältämään joten pahoittelut ;) Päivä, tai oikeastaan koko viikko on ollut vaan...Noh, raskas.

Tino on tehnyt tällä viikolla iltavuoroja taas pitkästä aikaa mikä tarkoittaa että ollaan tyttöjen kanssa oltu paljon keskenämme. Yh elämää ei suinkaan helpottanut isimiehen eilinen koulutuspäivä ja tänään ollaan sitten kiukuteltu kaikki akat vuortellen. Hahah, ei oo Tinolla helppoa ei...Oltiin tänäänkin isimiehen sählyn ajan kolmestaan ja aika lähellä hermoromahdusta kävi tämä mami. Matilda kitisi ja huusi väsymystään muttei antanut unelle periksi, isompi neiti meni nuken pinnasänkyyn makaamaan ainakin sata kertaa jääden sinne jumiin ja huutaen kurkku suorana apua. Okei, näin jälkikäteen tilanne on varmasti ollut älyttömän koomisen näköinen mutta sillon ei kyllä paljon naurattanut. 

Kun vihdoin minineiti nukahti ja isoneiti istui kiltisti syöttötuoliin niin mä söin kaikessa rauhassa keittiön yksinäisyydessä yhden jukurtin ja hieman rauhoitun. Kunnes ruokapöydästä kuului oho huppis, eevaava suihkussa ja koko neiti oli yltäpäältä maidossa. Meinasin vaipua rätti kädessä jo epätoivoon mutta piristyin kun Elvira huikkasi kiukkuisen äidin perään keittiöön; minä rakata sinua äiti! <3 

Olihan meillä oikeasti ihan kivakin päivä vaikka tässä niin paljon nyt purnaan. Kävimme rymättylässä syömässä Pohjankulma  nimisessä ravintolassa (aivan taivaallista ruokaa!) ja pelleilimme tyttöjen kanssa Elviran silmälaseilla. Elvira sai yksi päivä omat rillit kun äidin hiemanliianhintavattaaperonkäsiin- rillit kiinnostavat kovasti.  Mun vanhoista lukulaseista linssit pois ja voilà, ollaan ihan samiksia! Mitä äiti edellä sitä tytär perässä, hyvässä ja pahassa...

Elviran synttärit on nyt lyöty lukkoon ja niitä juhlitaan pitkällä viikon varoitusajalla ensi viikonloppuna. Koti on hieman kaaoksessa kun järjestystä on vaihdettu uuden tv tason myötä (jota joskin ei ole vielä näkynyt...ehkä ensi viikolla?) ja tavarat hieman hakevat vielä paikkojaan. Siinäpä mulle hommaa siis ensi viikoksi jotta saadaan koti juhlakuntoon! 

Olipas vapauttavaa ja kivaa pitkästä aikaa höpötellä vaan niitä näitä ja antaa näppäimistön sauhuta. Pahoittelen kirjoitusvirheitä, ajatuskatkoja ja sun muita hölynpölyjä joita teksti sisältää. En jaksa nyt oikolukea ja tarkistaa sitä koska minua odottaa herkullinen kanasalaatti ja Tinon kainalo! Kiitos, anteeksi ja näkemiin! Ihanaa sunnuntai illan jatkoa ja saa kertoa, mitä sinulle kuuluu?
4 kommenttia

  1. En kestä miten suloisia lapsia teillä on! Nuorimmaisen hiustyyli erittäin mainio! Tsemppiä arkeen!

    VastaaPoista
  2. Voih, jotenkin tiiän tuon tunteen kun hermoromahdus on aivan lähellä. Toivotaan että alkava viikko on vähän helpompi. Tsemppiä hurjasti!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.