maanantai 21. syyskuuta 2015

Ihanan tavallista arkea.Tiedättekö, välillä tuntuu että arki hukkuu jonnekkin pyykkivuoren, tiskivuoren sekä villakoirien keskelle. Välillä tuntuu että juuri sain aamukahvin juotua ja nyt jo syödään iltapalaa. Välillä tuntuu etten ole juurikaan ehtinyt päivän aikana sanaa Tinon kanssa vaihtamaan kun jo toivotetaan hyvää yötä. Ennen ajattelin että paras päivä on silloin kun siihen kuuluu jotain spessua mutta asia on oikeasti aivan päinvastoin, parhaita päiviä on ne ihan tavalliset elämänmakuiset perhepäivät.

Viikonloput ja Tinon vapaapäivät ovat niitä viikon kohokohtia. Eilen isi oli taas kotona meidän kanssamme ja vietimme koko päivän perheen kanssa. Illalla väsyneenä sänkyyn kaatuessani olin aivan loppu, mutta kaikesta uupumuksesta huolimatta nukahdin hymy huulilla. Emme tehneet koko päivänä mitään kovin poikkeavaa ja ihmeellistä, mutta parasta oli se että kaikki tekemämme (tai tekemättä jättämämme..) asiat tehtiin perheenä ja koko konkkaronkka koossa!

Kävimme lounaalla isäni luona, nukuimme päikkärit, siivosimme ja menimme kävellen lähikaupasta hakemaan pitsa-aineksia. Nauroimme, leikimme, sähläsimme ja juttelimme! Elviran unille meno venyi niin myöhäiseksi että painuttiin oikeastaan koko perhe samaan aikaan nukkumaan eikä sitä "omaa aikaa" juurikaan jäänyt. Mutta ei sitä edes kaivannut, oli ihana viettää ja nauttia sunnuntai päivästä koko perheen voimin! Ilman kiirettä ja aikataulua, kaikessa rauhassa. Nämä on näitä arjen parhaita hetkiä jotka haluan vielä kiikkustuolissa muistaa. Ei ne ostetut lelut tai tehdyt reissut mieleen päällimäisenä jää, vaan juurikin nämä arjen onnelliset kultahetket. Ja ihanan päivän kruunasi ihana yö, Matilda nukkui 22-07 välin heräämättä! Aikas makosaa elämää! <3 Kaiken tämän onnellisuuden keskellä mulle on iskenyt aivan älyttömän kova ok-talo kuume joten uppoudun jokakodin maailmaan...voihan rahanmeno ja velkavankeus sentään ;)8 kommenttia

 1. Juuri niin! Itsekin tykkään niistä yksinkertaisista päivistä, jolloin koko perhe on yhdessä ilman mitään sen suurempia suunnitelmia. Se on ihanaa, kun ei tarvi kiirehtiä mihinkään ja päivän voi viettää ihan fiilispohjalta :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon suht uus lukia, mutta jäin heti koukkuun, kun sun tekstejä aloin lukea. :) Oikeastaan bongasin sut instagramista ja aloin seuraamaan sua ja sitten vasta lukemaan blogia. Nää sun tekstit on aivan ihania! :) Mä voin sanoa, että kadehdin sun elämää. Mäki haluisin nuorena perustaa perheen, mutta menin nyt aloittamaan juuri opinnot, niin ehkä suoritan ne loppuun ja katsoo sitä sitten uudestaan. Mutta jos saisi valita, niin kyllä perheen ottaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa, tervetuloa!! :) ja voi kiitos aivan ihanasta kommentista! <3 tsemppiä ja onnea opiskeluun ja perhehaaveisiin! <3 :) sitten kun perheen aika tulee niin saat keskittyä siihen täysillä kun opiskelut on opiskeltu! <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.