keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kurkistus prinsessojen valtakuntaan!

Miltä meidän lastenhuone tällä hetkellä näyttää?

Meidän lastenhuoneessa on väriä, sitä sun tätä ja kaaosta. Kaikkein eniten kuitenkin rakkautta.Vaikka ovessa on kaksi nimeä, toinen sänky vielä uupuu huoneesta. Elvira antoi tänään jo Matildalle luvan tulla hänen kanssaan nukkumaan. Vielä kuitenkin joutuu isosisko malttamaan, ainakin siihen asti ettei "sikko" enää syö öisin.

Mä en ole mikään sisustustilpehöörin keräilijä ja hyllyiltä löytyy oikeastaan tavaraa joilla on tarkoitus. Molempien tyttöjen kastetaulut, kastekynttilät sekä mariskooli josta kastevesi on haihdutettu. Tai toisesta on vielä haihtumassa! Suojelijoita ei voi pienen ihmisen elämässä koskaan olla myöskään liikaa. Eikä muumejakaan... Kun pienen pinnasängyn on aika siirtyä lastenhuoneeseen, siellä ei oikein mahdu enää leikkimään. Siksi yläkertaan on rakenteilla pieni "leikkinurkkaus"! Siitä sitten joskus lisää kun se on valmis...Mitäs tykkäätte?


8 kommenttia

 1. Niin neideille tehty huone! Ihanaa,että isosiskokin on jo antanut luvan pikkusiskon siirtymiselle;niin hellyyttävää ♡ :)

  VastaaPoista
 2. Mukavalta näyttää! :) mistä nuo nimi-viirit on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! : ) dekoro.fi ehkä tais olla nettisivu mistä tilasin nuo kirjaimet! :)

   Poista
 3. Minäkin tykkäsin huoneen värikkyydestä :) Täälläkin päästään taas jossain vaiheessa sisustelemaan, kunhan toinen puoli yläkerrasta saadaan valmiiksi... Sinne olisi tarkoitus tehdä kaksi prinsessakammaria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva! :) oii ihanaa, prinsessojen huoneet on niin kiva sisustaa! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.