keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Osa suurta perhettä.

Aloitin Tehtävänimikkeenä Äiti blogin pitämisen melkein kaksi vuotta sitten. Blogin ajatus oli alunperin kirjata ylös Elviran vauvavuosi. Blogi alkoi kuitenkin pikkuhiljaa käsittelemään paljon muutakin kuin pelkkiä Elvira juttuja. Sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä ja niin kävi tällekkin harrastukselle. Hinku viedä bloggaaminen uudelle tasolle kasvoi postaus postaukselta. Nyt mahdollisuus tähän on tarjottu ja voin innoissani ja ylpeänä todeta: Tehtävänimikkeenä Äiti blogi on nyt osa Blogirinkiä!

Mikä ihmeen Blogirinki?

"Blogirinki Media on maan johtava ja ensimmäinen itsenäisten blogien blogimedia. Suunnittelemme ja toteutamme sisältökampanjoita maamme laadukkaimmissa blogeissa. Bloggaajille tarjoamme aktiivisen ja tiiviin yhteisön, joka tukee, kouluttaa ja inspiroi bloggaamisharrastuksessa."*

*Teksti lainattu Blogiringin nettivisuilta! (KLIK)

Blogi tulee edelleen jatkamaan tässä samassa tutussa osoitteessa ja saatte lukea ihan samanlaisia höpötyksiä. Toivon kuitenkin että näiden uusien tuulien tuoma innostus rakasta harrastusta kohtaan välittyy tulevaisuudessa myös sinne ruudun toiselle puolelle! Blogiringin logo keikkuu siis tästä lähin tuolla blogin reunassa sekä applikaatio jossa vilahtelee muiden ringin bloggaajien kirjoituksia. Niihin kannattaa tutustua ehdottomasti, Blogiringillä on aika huipputyyppejä kirjoittelemassa! Monta mun kestosuosikkia joita olen lueskellut jo pitkään. Ja nyt pääsin liittymään tähän loistokkaaseen remmiin, aika huikeeta! Tässä linkki Blogiringin sivuille josta blogini löytyy! (KLIK)


6 kommenttia

 1. Tervetuloa <3 luen sun blogia aina, oon vaan superlaiska kommentoimaan, mut oon usein aatellu että sopisit rinkiin loistavasti :)

  VastaaPoista
 2. On kyl huippuu kun tulit uusiks rinkiin :)! Olis niin kivaa nähäkin jossain tapahtumassa, koska oon lukenu sun blogia vissiin jo ennen kun elvira synty tai ihan niihin aikoihin törmäsin suhun ekaa kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä niin huippua nähä joskus!! :) oon kans lukenu sun blogia ihan alusta saakka!!!! :)

   Poista
 3. Onnittelut! Kyllähän tuo on blogaajalle one level up -tilanne!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.