sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Something new for mom!Tein tuossa muutama viikko sitten syyssiivouksen vaatekaappiini ja "kyllä mä näitä vielä joskus käytän" vaatteita lähti kavereille ja kirppikselle parin Ikea kasillisen verran. Siivousvimman jälkeen tajusin ettei mulla ole kovinkaan paljon vaatteita joissa oikeasti viihdyn ja joista oikeasti pidän. Päätin aloittaa pikkuhiljaa projektin nimeltä vaatekaappi uusiksi. Nimenomaan pikkuhiljaa. nimittäin äitiyslomalla ei niin kovin paljon ole varaa shoppailla.

Suurin ja merkittävin kriteeri vaatekaapin uudistuksessa on monikäyttöisyys. Haluan vaatteita joita voi vapaasti sekä helposti yhdistella keskenään. Tein itselleni lupauksen että uuden vaatteen saa ostaa JOS se mätsää vähintäänkin kahden jo vaatekaapista löytyvän vaatteen kanssa. Näin pyrin välttämään vaatepaljoutta joista ei oikeasti löydy mitään päälle pantavaa (vaikka tämä taitaa olla aina ongelmana, naisihminen kun olen..)

Kävin torstaina kirpputorilla ja löysin itselleni aivan superihanan, tyylikkään ja siistin takin syksyksi! Takki oli aivan uuden veroinen ja maksoinkin kirppistuotteeksi siitä aika paljon mutta kieltämättä on kyllä joka pennin arvoinen. Mustan värin ansiosta se sopii jokaisiin housuihin ja kenkiin mitä kaapista löytyy. Takki oli eilen ekaa kerta käytössä kun olimme tyttöjen kanssa istumassa iltaa ja pakko myöntää, olen rakastunut! <3

8 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.