Kaksplus.fi

MENU

maanantai 7. syyskuuta 2015

SÖPÖilläänkö? (ARVONTA!)


Mä olen aina ollut julki-imetyksen puolestapuhuja. Jos meidän Matildalla iskee nälkä julkisella paikalla, en arastele kaivaa kuvettani ja tarjota rintaa juuri siinä kohtaa. Vaikka tarvittaessa olenkin aika julkea julki-imettäjä, olen samalla "sopu sija antaa" ihminen. Jos vauvallani iskee nälkä kaupassa, en huudata häntä väkisin kun ratkaisu ongelmaan piilee paitani alla. En, vaikka riskinä olisikin pieni rinnan tai nännin vilahdus. Kuitenkin tiedän, että meitä mahtuu tähän maailmaan monia ja toisia julki-imettäminen häiritsee. Miksi en siis tekisi sitä huomaamattomasti ja toisia ajattelen jos kerran pystyisin?

Meidän rauhalliset imetyshetket ovat pelkkää haavetta ja Matilda onkin pahimman luokan rintaraivarilapsi. Voitte siis vain kuvitella miten hyvin harsorätti pysyy vääntelevän ja könkkäävän lapsen päällä suojaamassa paljasta rintaa. Niin, ei siis mitenkään! Sen takia olinkin aika innoissani kun minulle tarjoutui mahdollisuus testata SÖPÖ-imetyssuojaa. 

"Onko vauvasi liian kiinnostunut ympäristöstä, eikä jaksa keskittyä syömiseen? Stressaako julkisella paikalla imettäminen, eikä maito heru? Me SÖPÖssä kehitimme uuden essutyylisen imetyssuojan helpottamaan vauva-arkea. SÖPÖ-imetyssuoja on helppo pujottaa päänyli, kun pienelle iskee nälkä. Imetä missä vain, milloin vain, ilman ylimääräisiä katseita ja kaikki tämä säilyttäen katsekontaktin vauvaan. 

Kaarituki mahdollistaa esteettömän näkyvyyden vauvan ja äidin välille. SÖPÖ-imetyssuojat on valmistettu 100 % satiinipuuvillasta, joka on viileä ja kevyt sekä äidille, että vauvalle."

Mulle suoja on ollut kalliinarvoinen julki-imettäessä. Kaulan ympärille laitettava kaarituki estää imetyssuojaa tippumasta vaikka Matilda kuinka reuhoisi sen alla. On myös helppoa kävellä ympäriinsä ja rauhoitella rintaraivarineitiä ilman pelkoa siitä, että kohta oltaisiin niin sanotusti tissit tiskissä keskellä ostoskeskusta. Valitettavasti mun on myös todettava, että meidän imetystaival on taitanut päättyä. Tästä asiasta teen kokonaan kuitenkin oman postauksen. Vaikka imetystaival on päättynyt, se ei suinkaan tarkoita että SÖPÖ jäisi käyttämättä. Söpöä pystyy imetysuojan lisäksi käyttämään vaunuverhona sekä suojana turvakaukalon päällä! 


Lopuksi voin vielä ilokseni todeta että saan arpoa yhden SÖPÖ:n teidän lukijoiden iloksi!

Arvonta suoritetaan Instagramin puolella ja pääset osallistumaan siihen TÄSTÄ (KLIK) !
Arvonta löytyy siis profiilistani nimellä @tehtavanimikkeenablogi ja sinun on oltava Instagramin käyttäjä osallistuaksesi siihen! :) 

Onnea arvontaan! <3

*Postaus toteutettu yhtestyössä SÖPÖ:n kanssa! 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3