torstai 10. syyskuuta 2015

#vainäitijutut


"Hulluilla on halvat hyvin, äideillä yksinkertaiset: en oo koskaan ennen odottanut hammaslääkäri ja gyneä näin innoissani koska aikojen välissä oleva tunteroinen tarkottaa rauhallista ja yksinäistä lounasta!"

@tehtavanimikkeenablogi

Lisäsin ylläolevan kuvan sekä tekstin blogin instagramiin tänään. Tiedättekö, äitiyden aikana on oppinut nauttimaan sellaisista asioista mitä ennen piti itsestäänselvyytenä. Esimerkiksi rauhallinen lounashetki...Olin tänään siis hiukan innoissani kun ajoin kohti hammaslääkäriä ja jälkitarkastusta aamupäivällä. En suinkaan kummastakaan käynnistä (koska eri reikien ronkkiminen ei koskaan ole kivaa) vaan aikojen väliin jäävästä tunnista jonka ajattelin viettää ihan vain itsekseni kupittaan citymarketissa lounastaen. Otin ilon irti ja selasin koko lounaan ajan somea ja söin ihan tuskastuttavan hitaasti. Ihan vain koska voin. Suoriuduin tehtävästä kunnialla vaikka kieltämättä yksinäisyypaniikki meinasi iskeä jo ennen kuin ehtisin sittariin asti ajamaan ja oli aika lähellä etten käynyt puhelinluetteloa läpi lounasseuran toivossa...But i did it!!!

Toinen juttu mistä näytin täysin rinnoin oli automatkat. Se tunne kun voit oikeasti huudattaa musiikkia pitkästä aikaa hullusti mukana laulaen ja heiluen. Että juu, se kuski oli meikä joka heilui kurkkusuorana mustan skodan ratin takana. Madafakin darra kaikui varmasti ulos asti. Ei ihan niitä lauluja joita haluan tuon kaksivuotiaan papukaijan opettelavan. Vaikkakin meillä kyllä yleensä soitetaan radiosta juuri sitä mitä sattuu, suomipopin aamulypsystä frööbelinpalikoihin. Suurin riemun aihe olikin oikeastaan se kova ääni ja laulu. Elvira nimittäin aina huutelee: Äiti älä laula jos rupean leikkimään Idolssia. Mistä muuten tulikin mieleeni että koska ihmeessä Antti Tuiskusta on tullut The juttu? Mä muistan vain sen Antin joka oli pikkutyttöjen (sekä meitin äipän<3) suosikki eikä todellakaan se porukkaa tanssilattialle vetävä hittienhoilottaja. No ehkä tämä asia mulle aukenee joulukussa kun Peto on irti kiertue löytää tiensä Turkuun nimittäin true Tuisku fani, elikkä äippä on viemässä minua ja mun siskoa Anttia katsomaan!

Nyt mä menen nappaamaan kaurapussin sekä buranan kaveriksi (koska kierukka...) ja painun Netflixin maailmaan! 
Hyvää yötä <3

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.