Kaksplus.fi

MENU

maanantai 26. lokakuuta 2015

Älä herätä nukkuvaa vauvaa.


Oletteko koskaan kuulleet kyseisestä neuvosta? Minäpäs olen ja juuri viimeksi lauantaina olin sitä mieltä että sen tarkoitus on varmaankin vaan se, että vanhemmat osaisivat levätä ja nauttia kun vauva nukkuu. No mitäpä vielä, tänään saatiin kyllä kokea mitä tuo sanonta ihan oikeasti tarkoittaa.

Me lähdettiin heti aamupäivällä liikeelle tarkoituksena mennä Turun jokirantaan kävelylle ja sitten johonkin lounaalle. Molemmat lapset kuitenkin nukahtivat autoon joten jokirantaa kurkistelimme parkkipaikalla auton sisäpuolelta. Lähdimme ajelemaan johonkin, jotta tytöt saisivat nukkua ja mietimme mihin menisimme lounaalle. Gurmeeravintolan sijaan päädyimme abc:n noutopöytään. Ruokailun jälkeen suuntasimme lietoon "muumipuistoon" josta lähdimme aika pikapikaa kotiin kylmän tuulen saattelemana. Kotona olimme parisen tuntia ja lähdimme mummilaan. Kiireinen sekä liikkuvainen päivä ja se kyllä kostautui.

Matilda on aika tarkka päivärytmistään ja hyvän päivän aikana hänen on saatava 2-4 tunnin yhtäjaksoiset päiväunet. Niinkuin ylläolevasta sepustuksesta voi huomata, kovin pitkää aikaa emme olleet missään joten päiväunet olivat tänään todella katkonaisia. Katkonaisten unien lisäksi tyttöä kiusaa puhkeavat hampaat joten tadaa, kitinävitinähuuto asetelma on valmis ja voitte kuvitella miltä meidän iltapäivä sekä ilta ovat kuulostaneet.

Mummilasta kotiuduttamme Matilda huusi täyttä kurkkua vaunuissa samalla hotkien maitoa. Hotkimisesta ei tietenkään tullut mitään ja maidon mennessä väärään kurkkuun harmitus lisääntyi ja huuto yltyi. Tutti ei pysynyt suussa eikä rätti naamalla, oopperakonsertti oli taattu. Hetken vaunuja keikuteltuani tyttö sammui kuin saunalyhty vaikka unissaan vielä hieman huokaili ja nyyhkytti harmitustaan. Toivottavasti neiti herää nyt vielä ennen yöunia itsestään ettei herättämään tarvitse taas ruveta. Rankka päivä mutta oppimehan yhden asian: älä ihan oikeasti herätä nukkuvaa vauvaa! Ellei ole ihan pakko...Huomenna aion pitää huolen siitä että pikkumimmi saa rauhassa nukkua tarvitsemansa päiväunet, raasu <3 Hänen ylhäisyydellään on ihan täys oikeus nurista kun ei nukkua kerta saa. 


11 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit <3