Kaksplus.fi

MENU

maanantai 19. lokakuuta 2015

Apua lapsiperheen kauppareissuihin ShopBaloo sovelluksen avulla!


Kaikki varmaan siellä ruudun toisella puolen tietää ne rääkyvät lapset Prisman ostoskärryissä? Tai hyllyvälejä eestaas seilaavat taaperot jotka juoksevat tuhatta ja sataa vanhempiaan karkuun? Vanhemmat huokailee, puuskuttaa ja hakkaa melkein päätään maitohyllyyn kun taas kerran koko kauppareissu meni ihan plörinäksi eikä neiti minä itse suostu ilman ooppera säestystä istumaan kärryissä. Meidän kauppareissut muistuttaa ainakin hyvin useasti yllä kuvailtuja tilanteita.

Kauppareissu on koetus niin parisuhteelle kuin hermoillekkin. Kukkarosta puhumattamaan. Mä olen useaan otteeseen toittottanut täällä blogin puolella miten pihi minä olen. Säästeliäisyys on hyve, mutta näin lasten kanssa kotona lomailessa myös vähän pakko pullaa. Ihan joka päivä ei sitä naudan sisäfilettä syödä kun ostettavana on kasa vaippoja sekä korvikkeita. Maidosta, leivästä ja voista puhumattakaan. Miljoonia ei Kelan kautta tienaa joten on tultava toimeen sillä mitä on.Olin siis enemmän kuin innoissani kun sain Blogiringin kautta mahdollisuuden tutustua meidän kauppareissuja toden teolla helpottavaan sovellukseen, ShopBaloo sovellukseen. Sovelluksen idea on hyvin simppeli: valitset kaksi kaupunkia. Valitset kaupungeista yhteensä viisi kauppaa ja tadaa, saat kauppojen tarjoukset suoraan puhelimeesi! Eikä siinä vielä kaikki (ostos tv äänellä you know) saat siirrettyä tarjoustuotteet suoraan sovelluksen ostoslistaan josta sitten helposti klikkaat ne pois, kun tuote on ostoskorissasi! Eikä tässäkään vielä kaikki, sovellus on kokonaan ilmainen! Sovelluksen pääset lataamaan tästä (KLIK) ja sen saa kaikkiin Anroid, Iphone sekä Windows puhelimiin!

Meidän arkea sovellus on helpottanut jo reilu kahden viikon ajan. On älyttömän helppoa kurkkia kännykästä automatkalla kauppaan (Ei huolta, Tino ajaa aina) mitä siellä kaupassa olikaan tarjouksessa ja mitä ensi viikolla syödään. Kauppareissu hoituu himpun verran nopeammin ja ehkä vältymme hyvällä tuurilla kaupparaivaresta. Kukkaro sekä hermot kiittävät! 

Sovelluksen myötä meidän postilaatikossa komeilee nyt "ei mainoksia" kyltti. Luen pelkästään ruokamainokset ja nyt voin pistää niillekkin stopin. On outo tunne kun lehtikori ei olekkaan heti viikon jälkeen täynnä eikä mainoslehtisiä tarvitse raahata selkä vääränä joka viikko taloyhtiön jätekatokseen! Tai kasata niitä Titanicin jäävuoren tavoin keittiön nurkkaan...Säästä selkää sekä luontoa! Tämä sovellus on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Yhteistyössä ShopBaloo

&

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3