Kaksplus.fi

MENU

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Maailman ihanin lompakko.

Tämä postaus ei oikeasti tarvitsisi kuin yhden sanan ja se on: upea! Nimittäin tämän äidin uusi lompakko jonka vihdoin ja viimein sain muutama viikko sitten! Insta seuraajani sen heti ensi sekunneilla näkivätkin, pakkohan tätä oli heti päästävä johonkin hehkuttamaan ;)

Törmäsin kuukausia sitten ihanaiset.fi verkkokaupan mainokseen jossa kerrottiin lähitulevaisuudessa tulevasta muumilompakosta. Tykkäsin yrityksen facebook sivusta koska tajuttomana muumifanina mun oli aivan pakko saada itselleni sellainen heti kun se saapuisi verkkokauppaan. Ja heti se oli pakko tietenkin tilaukseen pistää kun silmiin osui ilmoitus että lompakkoa on saatavilla! 

Ylisöpöihana lompakko vai mitä? Harmi vaan ettei näin äitiyslomalla sitä kovin usein pääse vilauttelemaan, hahahahaa! Samaa kuosia olisi kassikin mutta sitä en vielä tilannut. Vielä...;) Toiset tilailee luikkareita ja korsseja mutta tämä äiti lämpenee muumeille. Kuolaankin tällä hetkellä olohuoneen verhoiksi sarjakuvamuumikuosia mutten ole vielä pientä omaisuuttani niihin raaskinut laittaa...Joulupukki...!?4 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit <3