Kaksplus.fi

MENU

perjantai 23. lokakuuta 2015

Melkein arki YH.
Onneksi tämä viikko rupeaa olemaan jo voiton puolella! Onneksi Tinolla on pitkä viikonloppu vapaa ja hän on kokonaiset neljä päivää kotona. Ihanaa! Saadaan viettää laatuaikaa perheen kanssa ja mikä vielä parempaa, mä saan yhdet apukädet kotiin. Tinolla on maailman surkeimmat työajat (ei sais kyllä nurista, sen takia mä saan olla lasten kanssa kotona...) ja me ollaan tyttöjen kanssa paljon kolmestaan kotona. Varsinkin iltavuoroviikkoina suurin osa päivästä menee kolmestaa kotona oleillen.

Syksy on saapunut ihan yllättäen ja ilma on tällä hetkellä todella masentavan synkkä. Juuri vasta oli helteinen kesä ja kiikutimme pienen käärön kotiin. Ja ensi viikolla tämä käärö mukamas täyttää jo neljä kuukautta, ihan uskomatonta! Hassua että eletään jo lokakuun loppua ja ihan pian joulu on jo täällä (hahahhaa, tästä tuli mieleeni että meillä onkin jo ekat jouluvalot esillä, mites teillä? :D). Tuntuu että päivät menee ihan supernopeasti ohi, juuri vasta herättiin ja nyt jo pitäisi laittaa pää takaisin tyynyyn. Eikä mikään ihme, näiden kahden kanssa ei päivisin paljon istustella ja odoteta ajan kuluvan.

Arjen pyöritys on arkisin oikeastaan kokonaan mun harteilla ja valehtelisin jos väittäisin sen olevan helppoa tai aina niin auvoisen ihanaa. Mä kuitenkin pärjään ja jaksan ihan mahdottoman hyvin, varsinkin tälläisinä päivinä kun tytöt nukkuvat samaan aikaan päiväunia ja mulla oikeasti on hetki sitä kuuluisaa omaa aikaa. Jollain tavalla myös nautin suunnattomasti että saan tehdä kaiken juuri omalla tavallani ja juuri mun aikataululla. Meillä ei tyttöjen kanssa ole koskaan oikeastaan sen suurempia suunnitelmia ja menemme miten tykkäämme. Yleensä tykkäämme kyllä olla kotona ja homehtua tänne. Oma koti kullan kallis.

Mun tylsä arki on jonkun lapsuus. Vaan kun mun arki ei ole tylsää. Nautin kotona vietetyistä hetkistä vaikka välillä seinät vähän kaatuvatkin päälle. Se kuitenkin helpottaa heti, kun hieman lähdetään pihalle telmimään tai metsään retkeilemään. Matilda tehtailee tällä hetkellä ensimmäisiä hampaitaan ja sen vuoksi yöt on vähän niin ja näin. Mutta onneksi me löydettiin Tinon kanssa vanhemmuuden levelille tehdyt kahvikupit (6 desilitraa) ja sen avulla pärjää hieman huonommillakin yöunilla! 

Tänään on tämän viikon viimeinen "yh päivä" ja me taidetaan sen kunniaksi pitää illalla leffailta tyttöjen kanssa. Tai rakentaa maja jossa syödään sitten spessusti iltapala. Sitä ennen kuitenkin käydään vähän ulkoilemassa ja saadaan vieraita. Ihanaa viikonloppua ja hatunnosto kaikille "oikeille" yh vanhemille, ootte sankareita! <31 kommentti :

  1. Kiva kuulla että en ole ainoa. Itsekin jautin kotona olosta. Moni on kysynyt eikö ole tylsää tuommoinen elämä. Ei ole!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3