Kaksplus.fi

MENU

torstai 15. lokakuuta 2015

Touhukas torstai toisten äitien kanssa.

Nämä postauksen kaikki kuvat löytyvät Instagramista nimellä  @tehtavanimikkeenablogi. Kannattaa ehdottomasti seurata, siellä näkee enemmän sitä meidän ihan oikeaa arkea! 

Meillä on ollut tänään ihan huippu päivä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Aamulla ulkoilimme melkein kolmisen tuntia lähipuistossa. Sain nimittäin maanantaina tietää että puistossa on joka arkipäivä puistotoimintaa. En raaski Elviraa jättää kokonaan puistotätien hellään huomaan vaan käymme siellä yhdessä. On ihanaa että Elvira saa leikkikavereita kun tuntuu tämän seudun puistot olevan aika kuolleita. Ainakin iltapäivisin. Olisi niin kivaa että joka päivä olisi ulkoilu tai kahvittelu seuraa muista äideistä! Onneksi Matildan vauvaryhmän ansiota olen taas saanut tutustua uusiin huippuäiteihin ja lapsiin. Ystäviä ei voi koskaan olla liikaa!

Kun maleksimme puistosta kotiin linnunkakkoja bongaillen, naapurin äiti lapsineen sattui samaan aikaan huudeille ja talsimme kaikki yhdessä kotiin. Iltapäivällä hän tuli oven taakse kolkuttelemaan ja pyytämään meitä pihalle leikkimään. Miettikää oven taakse, aika huikeeta! Lapsuudesta tuttu mutta kaukainen muisto. Haettiin oven takaa leikkimään...Ei facessa, whats appailen tai tekstiviestillä sopien vaan ihan vanhanaikaisesti oveen koputtomalla. Taloyhtiön pihalla oli myös pihapiirin muita äitejä lapsineen ja oli kyllä tosi kiva tutustua heihin! Elviralle leikkikavereita ja mulle juttuseuraa,ai että! Ja tiedättekö, äitiys on asia joka yhdistää vaikka ikähaarukka olisi mikä. Hiljaista hetkeä ei äitien kanssa tullut ja ehtisimmekin jakamaan jo synnytyskokemukset ja kaikki muut...:D

Nyt illalla kävimme vielä rentouttavissa löylyissä ja värittelimme Elviran kanssa värityskirjoja lastenhuoneen lattialla. Elvira omaansa ja äiti omaansa. Tosin touhukas taapero kävi vähän äitin zen jutuissakin omalla kynällään. Iltasaduksi katsoimme youtubesta venäjänkielisen lastenohjelman (:D) ja nyt pikkuhiljaa painumme yöpuulle. Matilda tosin heräsi vasta joten voi olla ettei pariin tuntiin tarvitse nukkumattia treffata. Mutta mitäpä tuosta, mulla on Netflix ja Tinon suklaalevy seurana ;)

Hyvää yötä te ihanat siellä<3! 


2 kommenttia :

  1. ihanaa ku näin paljon kuvia! :) laita jatkossakin!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. !! :) mietin ihan samaa, täytyy ruveta ahkerammin kantamaan kameraa mukana :D:D

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3