Kaksplus.fi

MENU

perjantai 25. joulukuuta 2015

Meidän joulu!Aatonaaton aamuna pukki oli jättänyt paketin sekä kirjeen kuusen alle! 

Huh huh mikä ähky...Me otettiin jouluun varaslähtö jo 23. päivä joten meidän joulut on nyt jo juhlittu! Huomenna mennään mun isälle vielä kerran ruokailemaan mutta sitten taitaa olla tältä vuodelta kinkut jo syöty. Jouluruoka on sitten hyvää, ja täyttävää!
Keskiviikkona aloteltiin joulukarkelot minun äitini luota. Syötiin, juteltiin, saunottiin ja tottakai avattiin lahjoja. Tai Elviraa lainaten LAIHOJA! Kyllä koko konkkaronkka on tainnut olla kilttiä kansaa kun niin paljon pukki meitä muisti. Jouluaattona olimme aamun ja päivän isäni luona ja siitä suuntasimme anoppilaan eli Tinon äidille. Isäni luona kävi ensimmäistä kertaa ihan oikea joulupukki ja pieni taapero oli ihan hieman innoissaan. Tottakai pieni jännitys myös kuuluu asiaan ja välillä hymyn ja irvistyksen sekoitus oli aikas koomisen näköinen. Harmi ettei pappa nähnyt pukkia kun oli roskia viemässä...

Aika joulunen ilma, eikö vaan? ;)Joulusta on jotenkin hankala kirjoittaa ja kertoa mitä tehtiin kun uskon että joulu on kaikilla lähestulkoon samanlainen. Perhettä, sukulaisia, hyvää ruokaa, paketteja ja yhdessä oloa! Valkoinen joulu jäi täällä Turun suunnalla vain haaveeksi mutta lumenpuutteesta huolimatta kyllähän se joulufiilis sieltä löytyi! Nyt taidan avata meidän uuden moccamasterin jonka pukki toi ja juoda kupit kaffetta! Suklaakonvehteja unohtamatta...Onneksi pukki ennakoi yltäkylläisyyden ja toi lahjaksi myös smoothieblenderin, sen kanssa on hyvä aloittaa astetta terveellisempi vuosi! Mutta vielä on viikko aikaa mässyttää...;)


Ihanaa joulua kaikille näin hieman myöhässä!
 Syökää, nauttikaa ja naurakaa <3


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3