Kaksplus.fi

MENU

tiistai 15. joulukuuta 2015

Voihan ripuli.


Miksi? Oi miksi niitä uusia opittuja taitoja pitää harjoitella keskellä yötä? Juuri silloin kun äiti painaa väsyneen naamataulunsa tyynyä vasten. Jo pelkkä ajatus nukkumaanmenosta saa tuon minimimmin silmät aukeamaan. Olen aivan varma että vauvat ovat ajatustenlukijoita!

Päristellään ja höpötetään niin että räkä lentää. Podetaan kunnon puheripulia. Taitoa treenataan pitkin päivää mutta yöllä, ai että kun se on kivaa! Oma ääni kaikuu ja kuuluu paljon paremmin kun muu talo on unilla! Tai siis korjataan, muut on unilla paitsi äiti sekä neiti puheripuli. Ihanaa että pieni ihminen oppii uutta mutta hei cmoon, keskellä yötä!? Valitettavasti vauvoihin ei ole ohjelmoitu off- tai mutenappulaa!

Ihanaa tiistaita kaikille! Mä isken kaffepannun sekä valokynän kimppuun josko kohta näyttäisin hitusen enemmän elävältä olennolta zombin sijaan! Meillä on selkeästi jokin hulinakausi menossa ja yöt on vähän niin ja näin, toivotaan että pian helpottaisi.


5 kommenttia :

 1. Täällä sama homma! Paitsi että meidän jätkänpätkä treenaa kääntymistä. Ensin käännytään masulle ja sitten alkaa huuto, kun ei päästäkään enää takasin selälleen.. Heti ku käännän takasin selälleen ja meen ite maate, niin alkaa alusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi apua, tuota odottelessa!! :D meillä käännytään onneksivielä vaan masulta selälle :p

   Poista
 2. Täällä sama homma. Öisin on kaikkein kivoin herätä jokeltelemaa ja kiljumaan -,- :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohjelmointivirhe taitaa olla meidän vauvoissa kun aikataulut on sekasin ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3