Kaksplus.fi

MENU

torstai 31. joulukuuta 2015

Vuonna 2016...

(Kuvat ovat kuluneelta vuodelta, aika huikea matka on taas tultu!)
...Meidän pienin täyttää vuoden. Meidän isoin jo huikeat kolme vuotta!

...Juhlitaan paljon. Molemmat vanhempani täyttävät 50 vuotta, isoäitini 70. Pyöreiden vuosien vuosi!

...Palaan takaisin työelämään.

...Toivottavasti löydämme unelmiemme omakotitalon.


...Opettelen nauttimaan pienistä asioista. Eilen ilalla kulunutta vuotta miettiessäni tajusin että minullahan on jo kaikki. 

...Opettelen nauttimaan asioista joista en pidä. Edes hitusen.

...Keskityn henkiseen hyvinvointiin. 

...Olen onnellinen ja se saa näkyä myös muille.

...Välttelen draamaa parhaani mukaan. Myönnän että sisälläni asuu pieni tai vähän suurempikin Ulla Taalasmaa mutta toisten elämään sotkeutuminen (tahtomattaan tai tahallisesti) käy raskaaksi.

...Aion löytää sen kadonneen urheilukipinän. Edes pari kertaa viikossa.

...Aion jatkaa elämäntaparemonttia. Välillä ottaen takapakkia pitsan ja suklaan muodossa.
Hyvästi vuosi 2015. Olit upea vaikkakin aika rankka. Vuosi 2016 saa tehdä paljon töitä jotta olisi upeampi kuin sinä mutta uskon hänen siihen pystyvän. Nimittäin joka vuosi tuntuu ettei edellistä voi voittaa mutta aina niin käy. Joka uusivuosi mietin miten upea vuosi on takana ja vuoden päästä löydän itseni samasta tilanteesta. Vastoinkäymisiltä tuskin vältytään mutta ne voitetaan oikealla asenteella ja parilla taikka parillakymmenellä kyyneleellä. 
Ihanaa uutta vuotta teille kaikille! Kiitos kuluneesta vuodesta teille lukijoille. Kiitos jokaisesta kommentista, siitä mahdottoman upeasta vertaistuesta mitä olette minulle antaneet. Kaikista vinkeistä, tsempeistä ja ymmärtämisestä. Siellä ruudun toisella puolen on niin mahdottoman upeaa porukkaa eikä kirjoitusinto pysyisi yllä ilman teitä! Juhlikaa, nauttikaa ja naurakaa! Nähdään ensi vuonna <3


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3