Kaksplus.fi

MENU

maanantai 25. tammikuuta 2016

Helpot ja nopeat askartelut: arjen pelastajat!


Välillä sitä tuntee riittämättömyyttä tai huonoa omatuntoa kun ei vaan jaksa tai osaa. Katselet somesta mitä hienompia taideteoksia, leivoksia ja DIY juttuja joita on toteutettu lasten kanssa. Yrität parhaasi, mutta riittääkö se? Kyllä riittää.


Kun parhaasi yrität, se riittää. Huomio ja yhdessä tekeminen on se kaikkein tärkein. Lapsi ei vaadi hienoa lopputulosta. Kaikki voi olla vähän sinnepäin tai melkein, tärkeintä että asiat tehdään yhdessä. Ja sitä paitsi, mitä oudompi ja epänäköisempi lopputulos on, sitä enemmän lapsi saa käyttää mielikuvitustaan.


Postauksen pointti: tarttukaa vanhemmat toimeen ihan rohkeasti vain. Vaikka ei olisi se vahvin laji tai vaikka tuntuu ettei ihan satalasissa jaksa tai ole montaa tuntia aikaa. Elvira ainakin nautti täysin rinnoin näistä tuotoksista vaikka lopputulos on hieman...noh, ei niin täydellinen ja viimisen päälle ;) nämä askartelut vei niin paljon aikaa kun sillä hetkellä oli sopiva; lumihiutaleita tehtiin yhdessä melkein tunti. Hämähäkki syntyi parissa minuutissa tiskauksen ohella ja kiikarit parissa sekunnissa samalla kun lajiteltiin roskia.

P.s Luojan kiitos mun nykysen työpaikan haastattelussa ei tarvinnut antaa taidonnäytettä askartelussa...

2 kommenttia :

  1. Ihana teksti ja sulla on todella hieno ajattelutapa! :) Ei sillä niin väliä ole vaikkei niin priimaa pukkais, kunhan lapsi saa viettää aikaa hänelle tärkeimien ihmisten kanssa. Ja niinkuin totesitkin, kyllä se lapselle kelpaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! <3 nimenomaan, ajan antaminen on parasta jota lapsi voi saada!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3