Kaksplus.fi

MENU

tiistai 5. tammikuuta 2016

Räkää, raivoa ja katkenneita hermoja.Otsikko kertoo kaiken. Aamen ja hyvää yötä. Ei vaan, hilpeitä (sarkasmi..) terveisiä täältä sairastuvalta. Elvira yskii keuhkojaan pihalle ja lämpöilee nyt jo kolmatta päivää. Ei siinä mutta uhma yhdistettynä flunssan tuomaan väsymykseen ja kipuun niin voila, pöytä on katettu katkenneilla hermoilla. Sekä minun että neiti taaperon. Ulos ei päästä pakkasten ja kuumeen takia ja sisällä mikään muu kuin seikkalija dora ei kiinnosta. Kipeenä toki saa hieman katsella piirrettyjä mutta hei, kai joku raja pitää olla? Matilda on onneksi välttynyt sen suuremmilta oireilta pientä nuhaa lukuunottamatta mutta jotta ei liian helpolla päästäisi niin neiti tehtailee tähän sopivaan väliin taas hampaita. Toisaalta, jokatapauksessa täällä valvotaan yöt ja päivät nuristaan niin siinä samassa se sitten menee.

Sairaspäivät ovat yleensä ihan siedettäviä tai noh, henkiin jäädään niistä mutta tottakai nämä päivät sattuivat juuri Tinon iltavuoroihin. Tuntuu että mun miljoonat kädet ja multitasking ei riitä sitten millään. Tylsyydestä puhumattakaan; ketään ei viitsi tartuntariskin takia kutsuakahville ja ulos menokin on kiellettyjen listalla. Onneksi huomenna on jo helpompaa...toivottavasti.Miten meni  noin niinku omasta mielestä kun lupasin keskittyä tänä vuonna positiivisuuteen? Pakko vaan sanoa että rajansa kaikella ja tuo raja tuntuu ylittyneen tänään jo monta kertaa. Ja sokerina kakun päällä tiputin lasisen vesipulloni pöydältä alas ja se pärskähti rikki. Tietenkin. Ja tietenkin juuri silloin kun lapset ovat viittä vaille valmiit yöunille: toinen huutaa iltamaitoa ja toinen muuten vaan juoksee pää kolmantena jalkana ja suu torvena ympäri yläkertaa. Nyt jälkikäteen jo melkein naurattaa tämä päivä. Mutta vasta melkein, hivenen jo kuitenkin hymyilyttää. 

KIITOS, ANTEEKSI JA NÄKEMIIN. Kiitos että sain purkautua. Anteeksi valitus ja kirjoitusvirheet sekä kännykkäkuvat (tietokone vetelee viimeisiään joten kirjoitan tabletilla). Ja näkemiin, nyt pitkän ja kuuman suihkun kautta viaplayn pariin. Josko sitä kohta jo osaisi nauraa...


4 kommenttia :

 1. Tsempit ja halaus! Toivottavasti pian helpottaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 kyllä onneksi nyt näyttää helpottavan, pikkuhiljaa! ;)

   Poista
 2. Tsemppiä!
  Mut hei, sää pääsit suihkuun. Kun mei pikkuneiti sairastaa, hän herää heti jos äiti poistuu vierestä, joten nukkumatelineenä olen ja heräilee tuo silti, puolen tunnin välein yskimään.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3