Kaksplus.fi

MENU

tiistai 23. helmikuuta 2016

Hei meillä (melkein) liikutaan!Se on vain päivistä kiinni -lause on kaikunut meidän talossa jo muutaman viikon. Nimittäin Matildan liikkeelle lähtö. Mutta ei niin ei, ei vieläkään meillä kontata.Se on ollut jo niiiin lähellä jo niiin kauan. Päivistä kiinni, niinpä niin.

Matilda täyttää sunnuntaina 8 kuukautta. Isosiskonsa oli 8,5 kk kun lähti konttaamaan joten isosiskon jalanjäljissä taidetaan mennä. Meidän molemmat tytöt näyttävät olevan myös siinä samanlaisia etteivät ole kumpikaan ymmärtäneet ryömimisen taikaa. Pakki kuitenkin on molemmilta löytynyt mutta eteenpäin ei näemmä päästä ilman nelivetoa. Toisaalta odotan että Matilda lähtee eteenpäin. Ja toisaalta en..On helppoa kun ei kukaan tällä hetkell'ähiplaa pistorasioita, revi johtoja tai tyhjennä laatikoita lattialle. Kaikesta siitä vaivasta huolimatta luulen että pääsisimme helpommalla jos Matilda lähtisi konttaamaan. Neiti itse nimittäin on kovin tyytymätön tämänhetkiseen tilanteeseensa. Kun mieli tekisi, mutta taito ei riitä. Siitähän syntyy sitten huuto ja raivo. Isosiskon perään olisi päästävä mutta ei niin ei! 

Me ollaan yritetty tukea Matildan liikkeele lähtöä. Sen verran mitä nyt sitä voi tukea. Esimerkiksi houkuttelemalla maissinaksuilla eteenpäin...Ei vaan (vaikka totta tuokin..). Olen yrittänyt aina laittaa Matildalle mahdollisimman joustavat ja mukavat vaatteet joilla olisi helppo päästä eteenpäin. Ei pitkiä hihoja tai hameenhelmoja jotka jäävät raajojen alle niiden huitoessa kovaa vauhtia eteenpäin. Ei kiristäviä housuja vaan joustavia sukkapöksyjä joilla pääsee spagaatin jos toisenkin.


Housujen lisäksi vaipat ovat vaihtuneet  teipeistä housuvaippoihin. Käyttömukavuutensa ja joustavuutensa tähden. Varsinkin Liberon Touch vaipat tuntuvat istuvan meidän reidekkäälle ja muhkealle mimmille hyvin ilman painaumia ja kiristyksiä! 

Kaikesta joustavuudesta ja naksuhoukutuksista huolimatta ei ole meidän pieni Tilda vielä lähtenyt eteenpäin. Kova on yritys ja tahto, vaan se ei nyt taida vielä riittää. Katsotaan onko se H-hetki tällä vain ensiviikolla. Jos edes silloinkaan. Siihen asti me jatketaan täällä treenailua ja turhautumisesta johtuvaa kiukuttelua kun ei vaan onnistu ei! Yhteistyössä


&P.s Siellä on monia joilla on suunnilleen samanikäisiä lapsia kuin meillä! Elviran vaipattomuus on harjoitusvaiheessa ja täältä (klik) löytyy hyviä neuvoja kuivaksi opetteluun!

8 kommenttia :

 1. Ihana mimmi! :) Tuossa alimmassa kuvassa ilme on just semmonen "miks mää en osaa?" Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 nnoniinpä ,mutta siitä se sittem lähti heti seuraavana päivänä!! :D

   Poista
 2. Meidän typy 25 päivä tulee 8 kk. Menee ryömimällä eteenpäin. Osaa istua itsekseen ja nousee kans konttausasentoon. Kovasti heijaa ja yrittää eteenpäin mut ei vielä osaa. 😊 Kivaa lukea näitä kun ovat niin samanikäisä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! :) ihanaa että sieltä löytyy "hengenheimolaisia"! Vertaistukea parhaimmillaan kun on samanikäsiä lapsukaisia !

   Poista
 3. Siis niin suloinen tyttönen siellä, etten kestä.♥
  Varmasti ihan pian siellä lähdetään valloittamaan maailmaa. :) Meillä Hugo kääntyi vasta jokin aika sitten vatsalleen..nyt ikää se 6kk. Kiire ei tunnu olevan mihinkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 matilda kääntyi myös tosi myöhään ekaa kertaa vatsalta selälleen, toisinpäin ei mennä vieläkään :D

   Poista
 4. Eikä mikä söpöläinen!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3