Kaksplus.fi

MENU

maanantai 22. helmikuuta 2016

Heppatyttö_13 !Me käytiin eilen vähän silittelemässä polleja tyttöjen kanssa! Tino oli koko päivän töissä joten me lähdettiin tyttöjen mamman ja tättän kanssa ratsutallille vähän kummastelemaan komeita eläimiä. Meidän suvussa tuo heppahulluus kulkee polvelta toiselle ja itse olen aikoinani harrastanut ratsastusta melkein kymmenen vuotta. Se kuitenkin jäi sitten teini-iässä mutta mamma ja tättä jatkaa edelleen! Elviran aivopesu on siis aloitettu jo nyt hyvissä ajoin...Elvira oli tosi innoissaan koko reissusta. Kohokohta kuitenkin taisi olla hevosten päristely sekä hevosenkakka...Sitä ollaan huudeltu hyi haisee säestäyksellä monen monta kertaa näin jälkikäteen! Hevosten silittäminen oli myös kivaa joskin aavistuksen verran jännittävää puuhaa. Mitä itse ratsastamiseen tulee, noh, ehkä ensi kerralla. Neiti ehti selkään ja sekunnin päästä pienen nyyhkytyksen säestämänä kuului poispoispois. Ylpeä ratsastaja ei kypärästä olisi kuitenkaan luopunut mistään hinnasta ja se päässä talsittiinkin loppu reissu. Olisihan se täällä kotonakin kätevä uhmaraivarin sattuessa kun päätä hakataan lattiaan...


Pikkusisko ei tällä kertaa vielä päässyt kosketuksiin hummien kanssa. Matilda roikkui Manducassa suurimman osan ajasta ja yllätyksekseni jopa nukahti keikkuvaan kyytiin! Alkaa tuo lähemmäs 11 kilon puntti menemään jo ihan kuntoilusta... Huomenna meillä onkin aamupäivällä edessä Matildan neuvola ja saadaankin ihan tarkat mitat taas parin kuukauden jälkeen!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3

2 kommenttia :

 1. Hei, nyt on pakko kysyä, että millä tallilla kävitte? Osaatko suositella jotain kivaa tallia Turun seudulta (Turku, Lieto, Kaarina...)? Tarkoitus olis taas herätellä vanhaa heppaharrastusta henkiin :-)

  Sulla on kiva blogi! Vaikka omia lapsia ei vielä ookaan, oon jäänyt koukkuun sun blogiin jo MILF-ajoista lähtien ja luen innolla jokaisen uuden postauksen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!<3 ja ihanaa kun olet ollut täällä jo noin kauan <3 me käytiin raisiossa, mäkisen ratsutallilla jossa itse ratsastanut vuosia ja oma äitini taitaa olla jo toista vuosikymmentä käynyt siellä! :D hyvä paikka, suosittelen!

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3