Kaksplus.fi

MENU

maanantai 29. helmikuuta 2016

Miksi äiti ei ymmärrä..

Että se maassa oleva valkoinen aine ei ole suinkaan lunta, vaan jäätelöä. Ja jäätelöä kuuluu syödä vai mitä? Ja sitäpaitsi, kuka nyt ei sekoisi jos pääsisi jäätelömaahan!?

Että valkoinen tapetti on kovin tylsä ja oikein huutaa piristystä. Ja siihen sopii paremmin kuin hyvin ruskea vahaliitu.

Että valkoinen pöytä on myös kovin tylsä ja mustikka mitä paras tapa maalata siihen vähän väriä.

Että ei ole reilua jos myös pikkusisko ei saa rusinoita. Tai popcornia.

Että minä vaan autan pöytien pyyhkimisessä ja siihen ihan oikeasti tarvitaan paketillinen kosteuspyyhkeitä.

Että lause "älä koske" tarkoittaa meidän lasten kielellä todellakin koske. Ja koskeppa vielä monta kertaa. Mitä enemmän menee rikkipoikkipinoon, sitä paremmin tehtävä on suoritettu. 

Että ei ole reilua jos jälkiruoka syödään aina viimeisenä. Sillehän tulee pahamieli. Joten se pitää syödä ensin. Mieluiten aina.

Että toisen roska on toisen aarre. Ja kaikki sun roskat on mun aarteita. Aivan kaikki. 

Että kaupan karkeille sekä leluille tulee paha mieli jos ne ei pääse meidän mukana kotiin. Ne luulee ettei niistä tykätä jos niitä ei valita. 

Että lätäköissä pomppiminen on vasta sitten kunnolla kivaa kun on ne lenkkarit jalassa. Koska siinähän se koko idea piilii että kaikki on litslätslots. Mitä märempi, sitä parempi.

Että ne kaupan kärryt ovat maailman parhaita törmäilyautoja.

Että se hippaleikki on parasta vasta sitten kun äiti on tosissaan mukana eli toisinsanoen parkkipaikalla tai kauppakeskuksessa. Kutkuttavan jännää kun äiti näyttää vihaiselta samalla kun jahtaa!

Kyllä me aikuiset sitten ollaan vaan tylsää porukkaa!


7 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit <3