Kaksplus.fi

MENU

torstai 3. maaliskuuta 2016

Huomenta!


Matilda heräsi kello kuusi tankkamaan Tuttelia enkä enää sen jälkeen viitsinyt ummistaa silmiäni. Vaikka kieltämättä olisi tehnyt mieli. Välillä kuitenkin on kiva nousta ennen lapsia. Välillä on kiva juoda aamukahvi aivan rauhassa ja katsoa hieman viaplayta tai antaa sormien juosta näppäimillä. Nauttia siitä kun lelukori on vielä ihan koskematon ja kuulee pienimmänkin rasahduksen. Nytkin kuuntelen miten linnut laulavat ikkunan toisella puolen ja valo sarastaa kaihtimien läpi. Kevät on ihan pian täällä! 

Me taidetaan vihdoin olla pikkuhiljaa selätetty tämä flunssa vaikka Matildan nenä hieman vielä vuotaakin. Tosin itse nukuin tukkoisen nenän takia tosi levottomasti mutta se on näitä nuhan jälkimaininkeja. Miten helpostikkaan sitä meikäläisen nenä jääkään nenäsumutteeseen koukkuun ja ilman sitä nenä tuntuu tukkoiselta vaikka itse flunssa olisikin jo ohi. Nyt on taas vierotuksen paikka ja kärsitään sitten yksi päivä! 


Yö oli muutenkin vähän levoton kun tämä supermutsi ripusti prinsessakatoksen taaperon sängyn ylle tässä yksi ilta. No eiköhän tuo neiti yökoheltaja sotkeutunut siihen viime yönä ja saanut koko härveliä niskaansa. Huudon saattelemana rauhoituttiin meidän makkariin nukkumaan mutta pikkusisko tietenkin sitten heräsi siinä tohinassa ja rytäkässä. Voi olla että jää katos kiinnittämättä takaisin, kaikki kauhukuvat kuristumisista ynnä muista kamaluuksista pyöri loppuyön mun päässä. Jossakin toisaalta oli joku sanonut että on sitonut verhot sängyn laitoihin kiinni. No katsotaan ja pohditaan ja kysytään isännän mielipidettä asiasta. 

Meinasin tähän loppuun toivottaa teille hyvää viikonloppua mutta otetaan huomenna uusi yritys sen suhteen! Kuitenkin ihanaa torstaita ja nauttikkaahan tuosta energiaa antavasta valosta! Mä nautin ja sen voimilla olenkin jo tehnyt kaikkien kaappien kevätsiivouksen eikä kevät ole edes vielä kunnolla alkanut. Hyvä minä, nyt voi hyvillä mielin palata taikisin töihin kun koti on kunnossa! Tosin vielä to do listalta löytyy yksi asia, nimittäin vessan lattian maalaus. Mutta siitä lisää sitten kun saamme sen tehtyä!


Ihanaa päivää<3


2 kommenttia :

  1. Se on kyllä mukava varastaa aamusta hieman omaa aikaa. Tein sitä aiemmin useinkin. Nykyisin tyttö nousee yleensä jo ennen seitsemää, niin ennen sitä ei oikein tee mieli itse herätä. Onneksi on päikkäriajat (ja yksi lapsi) :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3