Kaksplus.fi

MENU

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kun puuro tökkii, on aika tehdä muutoksia ruokavalioon.
Välillä arki tuntuu pakkopullalta. Suorittamiselta ja yhtä tahmealta kuin puuro. Puuro on pahaa eikä todellakaan kuulu minun suosikkiruokiini. Olen odottanut kuin kuuta nousevaa työelämän alkua ja sitä, että puuro vaihtuisi pihviin. Päiväkodin lounas ei ihan pihviä ole, mutta arki muuttuu niin paljon työelämän alkaessa, että se tuntuu samalta fiilikseltä kuin saisi arkisen puuron sijasta kunnon pihvin. Ihan loistavalta siis. Mutta aina välillä näitä arkisia kännykkäkuvia selatessani mietin, että onko kaikki muutos sittenkään hyvästä. Että onko se puuro joskus parasta? Ja kyllähän se on.
Vaikka kotiäitiys ei ole minulle luotu asia tulen kaipaamaan sen antamaa kiirreettömyyttä. Vaikka välillä on turhauttavaa, kun ei ole minkäänlaisia aikatauluja tuo se mukanaa niin paljon etuja. Toisaalta, tuntuu että olen ihminen joka nauttii kiireestä. Ne päivät kun saa kaatua sänkyyn aivan rättinä koska koko päivä on menty pää kolmantena jalkana, ne on parhaita. 
Joskus, joskus se puuro on kuitenkin parasta ja tiedän että jossakin kohtaa tulen ikävöimään tätä aikaa kotona. En ehkä nyt tai ihan lähitulevaisuudessa, mutta joskus. Koska arki maistuu tällä hetkellä vähän pakkopullalta, on mahtavaa mennä takaisini töihin. Saada se normaali arki käyntiin ja käydä töissä niinkuin kaikki normaalit ihmiset. Mutta tiedättekö mikä tässä kaikessa on parasta? Se, että kohta se puuro onkin pihvi. Ne arjen hetket jotka tällä hetkellä ehkä hivenen tökkivät, ovat pian harvinaisuuksia. Ne arjen puurot vaihtuvatkin pihveiksi.Kohta mä odotan viikonloppuja sen takia että saan olla kotihiirenä. Kun taas tällä hetkellä juoksen melkein pää kolmantena jalkana menoihin jos vain mahdollista. Tein todellakin oikean päätöksen kun päätin palata työelämään heti äitiysloman loputtua. Se tulee juuri oikeaan aikaan. Ja hei, enää alle kaksi viikkoa kun puurot vaihtuvat pihveiksi. Hurjaa!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3