Kaksplus.fi

MENU

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Herkkuvinkki koko perheelle: Mikropoppareita terveellisemmällä tavalla!Ei maksettu mainos tai yhteistyö vaan ihan vain kaikesta rakkaudesta teitä (ja poppareita!) kohtaan<3

Mä rakastan poppareita. Elvira rakastaa poppareita. Matilda näyttää rakastavan poppareita. Hei hetkonen! Vauvalle popcornia!? Oi kyllä!

Sain isältäni nimipäivälahjaksi tammikuussa Lekuen Popcorn astian joka on tarkoitettu mikropoppareiden valmistamiseen. Ja voi hyvänen aika miten rakastunut olen! Ja samalla ihmettelen että miksi kerron teille tästä vasta nyt!? Silikoninen kulho on siis tarkoitettu mikropoppareiden valmistamiseen käsittelemättömistä maissinjyvistä. Jyviä kulhon pohjaan merkattuun viivan saakka, ruokalusikallinen ruokaölyä, suolaa joko ennen taikka jälkeen (tai kokonaan ilman, kuten Matidalle tarjotaan) ja noin kolmeksi minuutiksi mikroon. Valmista! Terveellistä tai ainakin terveellisempää herkuttelua koko perheelle! Ja monin kerroin halvempaa mitä kaupan valmiit mikropopparit. 

Näitä kulhoja näyttäisi olevan ainakin Prisman verkkokaupassa.  Kulhon mukana tuli myös pieni lehtinen jossa oli paljon eri popparireseptejä! Meidän perhe kyllä suosittelee!


6 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit <3