Kaksplus.fi

MENU

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kolme vinkkiä joilla voit säästää keittiössä suuren summan!

Jokainen äitiyslomalla tai hoitovapaalla olija tietää ettei rahalla aina niin kovin mälläillä. Ja vaikka ei tietäisikään niin säästeliäisyys on hyve. Sentti on miljoonan alku ja sitä rataa. Kaikesta taidokkaasta tuhlaamisesta huolimatta olen pohjimmiltani todella säästeliäs ja nuuka ihminen. Joka kerta kun keksin uuden tavan säästää pari senttiä olen onneni kukkuloilla. Sisäinen säästäjäminäni heittää ilovolttia ja taidokkaasti tuhlaa säästetyt sentit sitten jonnekkin muualle...No mutta, mennäänkö asiaan? Ajattelin nimittäin jakaa teille kolme vinkkiä joilla säästät keittiössä aika tuntuvasti:

1. Pese tiskirätit pyykkikoneessa. Niitä voi käyttää kauan kun välillä nakkaa haisevan rätin pyykkikoneeseen. Meillä on yksi rätti joka on pesty varmaan lähemmäs 10 kertaa ja hyvässä kunnossa edelleen! Ja kun rätti on liian kulahtanut keittiöön, sen voi hyödyntää siivouksessa!

2. Vaihda keittiösuihke yleispesuaineeseen. Lantraa suihkepulloon esim. Tolua ja saat aika monta pullollista keittiösuihketta yhden Tolupullon hinnalla. Ja keittiösuihkeet ovat yleensä aika voimakkaasti hajustettuja joten siinäkin mielessä tämä on parempi valinta..terv. herkkänenäinen

3. Fairya käsienpesuun! Keittiösaippuat ja käsisaippuat keittiön lavuaarin vieressä syövät aika monta euroa. Pumppupulloon fairya ja päälle hieman vettä niin saat silkkaa säästöä! Ja kyllä muuten lähtee rasvat ja liat käsistä! Ja yhdestä fairypullosta saa aika monta käsisaippuapullollista!

Pienestä purosta kasvaa suuri joki ja näillä vinkeillä säästää jo aika huiman summan kauppalaskussa! 

Tuleeko mieleesi vielä jotain muita vinkkejä? 


18 kommenttia :

 1. Hyviä vinkkejä, minä olen jo useamman vuoden käyttänyt keittiösuihkeena milloin mitäkin yleispesuainetta lähinnä tuoksun takia, mutta empä ole tullut ajatelleeksi että siinähän säästää samalla jonkun euron:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !! :) no nyt on suurempi motivaatioa jatkaa hyvää tapaa ;)

   Poista
 2. Toi yleispuhdistusaine lantrattuna menee kyl käyttöön, miten en olekaan sitä aikaisemmin tajunnu, :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo en mäkään ole tajunnut kovinkaan kauaa vielä tätä käyttää ja mietin ihan samaa miksi en ? :D

   Poista
 3. Fairy on muutenkin paras käsipesuaine keittiössä, koska sillä lähtee rasva ! :) toki myös kädet kuivuu.

  VastaaPoista
 4. Mulla on astianpesuaineesta lantrattu liuos suihkepullossa, ja pesen sillä käsin tiskattavat astiat. Nopeuttaa kovasti varsinkin tuttipullojen pesua ja vähentää huuhtelun tarvetta kun pesuainetta ei ole niin paljoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !! Hyvä vinkki!! :) en olekkaan tajunnut ettänoinkin voisi tiskata! :)

   Poista
 5. Hyviä vinkkejä! Itsekin pesen aina tiskirättejä ja meillä löytyy keittiössä suihkupullollinen lantrattua tolua. :) Suosittelen muuten Viledan Actifibre mikrokuituliinaa. Kestää pesua paremmin kuin tavallinen rullatavara. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !! :) kiitos vinkistä, täytyy seuraavaksi ostaa noita kun uudet rätit on ajankohtasia! :)

   Poista
 6. Hyviä vinkkejä :) Meillä toi tiskirätin pyörittäminen pesukoneessa ja yleiapuhdistusaineen lantraaminen onkin ollut käytössä mutta fairya en ole edes ajatellut käsien pesuun :D

  VastaaPoista
 7. Meillä on kaikki nuo vinkit käytössä, ollut jo useamman vuoden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olet fiksu kuluttuja siis ! :) itse vasta nyt herännyt näille :D

   Poista
 8. Bamburätit <3
  Ne on vaa parhait :)

  VastaaPoista
 9. Meillä myös ollut nuo kaikki vinkit käytössä jo pidemmän aikaa! Hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! :) fiksu sinä! :) olisit vinkannut mullekkin, olen nyt vasta nämä keksinyt ;) :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3